KnitPro

Bamboo Strømpepinde

Vælg Størrelse

Strømpepinde af det fineste japanske bambus, der er en fryd at strikke med. Enderne bliver gradvist mere og mere spidse, hvilket gør pindene ideelle til alle typer garn og alle projekter.

Bambus er kendt for at være et både stærkt og let materiale. Denne lette vægt sikrer, at pindene er komfortable at anvende, og at du kan strikke i timevis uden ømhed i hænder og fingre. Styrken fra bambus er din garanti for et slidstærkt og holdbart produkt.

Pindene er et rigtig godt valg for nybegyndere, da pinde i bambus er nemme at holde på og giver en god kontrol.


Majbritt

De bedste strømpepinde jeg har arbejdet med til dato. 15 cm er en perfekt længde til strømper og med de kvarte numre er det altid let at ramme strikkefastheden. Pindenes tyngde og modstand gør dem nemme og behagelige at arbejde med


Grethe

Nu har jeg strikket flere forskellige ting med disse strikkepinde - ikke alene er de utrolig lette at arbejde med, men man strikket altså også meget mere jævnt med dem og det er da et ekstra STORT PLUS.


Ketty

Jeg er rigtig glad for at strikke med disse pinde, de er lette og maskerne glider ikke så let af pinden, jeg har dem i næsten alle størrelser.


Karen keis Hansen

Disse Strømpepinde er fine at strikke på. Strikker helst på bambuspinde, skifter løbende mine gamle strømpepinde ud med bambuspinde.


Alice

super god kvalitet, meget behagelige at strikke med
jeg foretrækker altid ikke-metal pinde, da jeg har nikkelallergi


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv