FRI FRAGT over 69,-     ⏳Tilbuddene slutter kl. 22.59!⏳    Spar helt op til 62%

KnitPro

Bamboo Udskiftelige Rundpinde

Spar Fra 88 kr. Fra 88 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 69 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Udskiftelige rundpinde af det fineste, japanske bambus, der er en fryd at strikke med. Enderne bliver mere og mere spidse, hvilket gør, at du kan anvende pindene med alle typer garn og til alle projekter.

Kabelovergangene er designet således, at det er nemt at tilslutte kabler til pindene, og resultatet bliver en glat overgang mellem pind og kabel, således at maskerne glider let og ubesværet henover både pinde og kabel. Kabelovergangene er belagt med 24 karat guld for et lækkert, eksklusivt look.

Bambus er kendt for at være et både stærkt og let materiale. Denne lette vægt sikrer, at pindene er komfortable at anvende, og at du kan strikke i timevis uden at få ømme hænder og fingre.

Pindene er et rigtig godt valg for nybegyndere, da pinde i bambus er nemme at holde på og giver en god kontrol.

Længde på pindene: 11,6 cm (13 cm fra størrelse 9 mm)


Charlotte

Jeg er normalt kun til metalpinde, fordi pinde af træ/bambus ikke glider så godt i mine hænder. Men der er noget med dem her, som bare spiller. De glider dejlig nemt og spidsen er spids, så de er super nemme at håndtere. Og så er det et plus, at de så passer til mine wires fra metal-sættet :-)


Melody

Hvor er der sket meget siden jeg sidst strikkede!! Har lige taget hobbyen op igen efter mere end 30 år, og er vildt imponeret over disse udskiftelig strikkepinde er som er så fleksible og skønt at arbejde med!! Jeg glæder mig til at strikke mit første projekt færdig med dem!


Jacob

Rigtig gode og flotte pinde. Garnet glider nemt på dem, da de har en meget glat overflade, og samtidig er de flotte. Jeg elsker, at de kan skrues på forskellige længder wire.


William

Fantastiske strikkepinde, det er de bedste rundkindede jeg ejer :) overgangen fra kablet og til pindene er helt glat så det går flydende at strikke med dem


ida

Rigtig gode pinde, de er dejligt glatte, og arbejdet glider nemt over overgangen mellem kablet og pinden. Kan klart anbefales!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv