KnitPro

Bamboo Udskiftelige Rundpinde Sæt - Deluxe

KnitPro Bamboo Rundpindesæt Deluxe er et gennemført sæt med 10 par af de hyppigst brugte rundpinde i størrelser fra 3-10 mm. Pindene er lavet i det fineste, japanske bambus, der er en fryd at strikke med. Kabelovergangene er designet således, at det er nemt at tilslutte kabler til pindene, og resultatet bliver en glat overgang mellem pind og kabel, således at maskerne glider let og ubesværet henover både pinde og kabel. Kabelovergangene er belagt med 24 karat guld for et lækkert, eksklusivt look.

Bambus er kendt for at være et både stærkt og let materiale. Denne lette vægt sikrer, at pindene er komfortable at anvende, og at du kan strikke i timevis uden at få ømme hænder og fingre.

Sættet leveres i et praktisk, grønt etui med lynlås, der gør det nemt at opbevare og organisere dine rundpinde, kabler og tilbehør.

Sættet indeholder:
10 par udskiftelige rundpinde
Størrelser: 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 6.0, 7.0, 8.0 og 10.0 mm
4 kabler (1x60 cm, 2x80 cm, 1x100 cm)
8 stoppere
4 kabelnøgler
1 sæt kabelovergange
Grønt etui med lynlåslukning

Sættet findes også i en udgave med tykke pinde, og i en udgave for begyndere.

Tina Bønding Engbjerg

Efter modtagelse af min første pakke, hvor jeg for første gang forsøgte mig med Bamboo udskiftlige rundpinde , har pindene været rødglødende. utroligt jeg kan have flere projekter i gang på samme tid. Sættet er let at bruge og det går som en leg at skifte pinde. Det svære projekt hjemme, det lette kan tages med, det er bare at. sætte stoperne på og ingen masker tabes. Dette produk er allerede et af mine faroritter. sammen med pindtælleren bliver mine projekter hurtigt færdige og uden fejl. Kan varmt anbefales.


Grethe Nielsen

Jeg er blevet rigtig glad for for mine Bamboo udskiftelige strikkepinde. De er lette at holde på og gode for mine fingre med gigt. Jeg købte det store sæt med pinde i alle de størrelser jeg har brug for.


Laila

PRAGTFULDT sæt, som jeg var så heldig at få af min mand i julegave. Nu kan jeg strikke på livet løs, på trods af gigt i fingrene.


Malene

Super fint rundpindesæt, med rundpinde, som er dejlige at holde på og at strikke med i lang tid. Et minus er dog, at målene slides af pindene ret hurtigt, og derfor får sættet kun 3 stjerner fra mig.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv