⏰  SLUTTER OM 48 TIMER ⏰       🖤 BLACK FRIDAY 🖤      Spar op til 80%!

KnitPro

Basix Birch Hæklenål

Tilbuddet udløber om:
0dd 0tt 0mm 0ss
Spar Fra 23 kr. Fra 23 kr.

Levering 1-2 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Hæklenålene er håndlavet af birketræ fra KnitPro’s Basix Birch-serie. Hæklenålene fremhæver træets naturlige egenskaber og styrke, og har den flotte, lyse farve fra birketræet.

Den polerede træoverflade er din garanti for, at hæklenålen glider nemt gennem maskerne, uanset hvilket garn, du hækler med. Hæklenålene er udstyret med riller i grebsenden for at undgå at tabe masker.

Det behagelige naturmateriale, der på en gang er let og stærkt, gør, at pindene er komfortable at anvende, og at du kan hækle i flere timer uden ømhed i hænder og fingre.

Materiale: Birk

Ditte

Stor fan af denne hæklenål! Den bliver ikke rigtig påvirket af sved, når man har siddet med varmt, lækkert garn længe, hvilket aluminiumsnålene godt nogle gange kan. Ligger skønt i hånden, og så ser den mega lækker ud når den er i lyst træ.


Sine

Super god nål. Lang nok til min lidt store hånd ;) og til mønstre hvor man har mange masker på nålen af gangen. Og så er birketræet desuden smukt at se på og lækkert at holde på. Kan klart anbefales.


Pernille

Jeg bruger dem til at hækle med stofgarn, og er rigtig glade for dem. De er behagelige at holde på og er ikke bange for at de knækker som jeg er med mine Addi Swing.


Karen

Har købt denne i str. 20 og den er virkelig rar at arbejde med i chunky uldgarn.


Kaja Streeter

Rigtig behagelig at holde ved, når jeg bruger den til at hækle Ribbon garn med


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv