SPAR 25% 6,75 kr Populær

KnitPro

Basix Birch Rundpinde

text_you_save

27 kr  Fra 20,25 kr


Vælg længde / tykkelse

Rundpinde i birketræ fra KnitPro’s Basix Birch-serie. Pindene fremhæver træets naturlige egenskaber og styrke, og har den flotte, lyse farve fra birketræet. Kabelovergangene er glatte, så maskerne glider ubesværet henover pindene uden at hænge fast ved overgangene fra pinde til kabel. Desuden er kablerne fleksible og modstandsdygtige, så de nemt kan foldes sammen uden risiko for, at der opstår knæk.

Birketræspindene er ideelle til tykkere garn, da de glider nemt gennem maskerne uden at trevle garnet. Rundpindene fås i hele seks forskellige længder: 40, 60, 80, 100, 120 og 150 cm, og i størrelser fra 4-25 mm, så der er pinde til ethvert projekt.

Det behagelige naturmateriale gør, at pindene er komfortable at anvende, og at du kan strikke i flere timer uden ømhed i hænder og fingre.


Hanne Ingemann Olsen

Supergode pinde. De er laminerede så maskerne glider let og så er spidsen helt spids på selv en p 6,5. De er et prisvenligt alternativ til de langt dyrere Harmony Wood og lige så gode. Faktisk kan man også bedre se maskerne på en ensfarvet pind. Dem vil jeg have i strikkekurven fremover sammen med Nova😀


Bettina Mortensen

Fantastiske pinde hvor maskerne glider ubesværet, et kæmpe plus er selvfølgelig den forbrugervenlige pris ;-)


Pernille Bruhn

Virkelig gode pinde. Maskerne glider rigtigt nemt og de er meget behagelige at strikke med,


Lene Lykke Wang

Fantastiske lækre pinde. Er skønne at strikke med, og så er de af træ😁👍


Vibeke Meyer

De er gode at strikke med, behagelige at have i hænderne


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv