KnitPro

Nova Cubics Udskiftelige Rundpinde Sæt - Deluxe

KnitPro Nova Cubics Rundpindesæt Deluxe er et gennemført sæt med 7 forskellige, firkantede rundpinde i de hyppigst brugte størrelser: 4-8 mm. Pindenes firkantede form gør dem nemme at holde på og giver mindre træthed i hænder og fingre. Den unikke ergonomiske form gør det til en leg at strikke, hvorfor disse pinde i særdeleshed anbefales hvis man lider af gigt eller har svage håndled.

Med Nova Cubics serien får du det bedste fra begge verdener: styrken og den glatte overflade fra messingen, samt den firkantede form, der gør strikkepindene dejlig lette at holde på.

Sættet leveres i et praktisk etui med lynlås og gennemsigtig forside. Der er holdere til alle 7 par rundpinde, samt et rum til opbevaring af kablerne bagest.

Sættet indeholder:
7 par udskiftelige rundpinde
Størrelser: 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 6.0, 7.0, 8.0 mm
4 kabler (1x60 cm, 2x80 cm, 1x100 cm)
8 stoppere
4 kabelnøgler
1 sæt kabelovergange

Rachel Leigh-Ann

Mine yndlings strikkepinde. Man kan strikke meget hurtigere med metal, synes jeg personligt. Kabler fungerer også rigtigt godt og de skruer ikke af ligesom mange andre strikkepinde mærker. Kan godt anbefales.


Helle Baltzer Jensen

De bedste pinde jeg har prøvet. Har både træ og metalsæt i forvejen. Men disse er fantastiske, selv på de tykke pinde glider arbejdet som en leg. Min bedste investering ever.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv