KnitPro

Nova Metal Korte Udskiftelige Rundpinde

Vælg Bredde

Udskiftelige korte rundpinde fra KnitPros Nova Metal serie. De korte spidser er designet således, at de passer til et kabel på 20 cm, og danner en rundpind på i alt 40 cm. 

Rundpindene er af hule messingrør, der med sin polerede overflade er en fryd at strikke med. Det innovative design gør det nemt at tilslutte kablet til pindene, og sørger for en en glat overgang mellem pind og kabel, således at maskerne glider let og ubesværet henover både pinde og kabel. Enderne på pindene bliver gradvist mere og mere spidse i enden, hvilket gør dem ideelle til alle slags strikkeprojekter - og ikke mindst alle niveauer, lige fra nybegynderen til den garvede strikker.

Det lette, og ikke mindst stærke messing er der flere fordele ved. De hule pinde sikrer en let vægt, som gør pindene ganske komfortable af anvende, så du kan strikke i timevis uden at få ømme hænder og fingre. Styrken fra messing er din garanti for minimal slidtage og maksimal holdbarhed. Den strømlinede fremstillingsproces gør, at Nova Metal pindene kan sælges til en yderst fordelagtig pris. KnitPro Nova Metal – de bedste og billigste pinde i messing

Pindenes længde: 10cm
Materiale: Messing

Husk også kabler til dine udskiftelige rundpinde - Find dem her

Anne-Mette

Elsker Nova pindene 🎉 garnet glider perfekt, og jeg får ikke ondt i fingrene, uanset hvor små i størrelserne pindene er.


Benedicte Reiter

Lige hvad jeg mangler til de korte rundpunde, hvor de normallange spidser giver problemer.


Anne-Mette

Elsker Nova metal pindene. Garnet glider rigtig fint på dem.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv