FRI FRAGT OVER 69 KR! 🚚 Spar op til 62% • Først til mølle! Klik her >>

KnitPro

Nova Metal Rundpind

Spar Fra 52 kr. Fra 52 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 69 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Nova Metal rundpindene dækker samtlige af de mindre og kortere pindestørrelser, der ikke er at finde blandt Nova Metals udskiftelige rundpinde, lige fra 2.00-12.00 mm, og fra 40-150 cm.

Som resten af Nova Metal pindene, er rundpindene også fremstillet af hule messingrør, og med en lækker, poleret overflade. Den glatte, polerede overfalde gør, at maskerne glider let og ubesværet henover pindene. Mellem pind og kabel er der lavet en glat overgang, så maskerne også her vil glide ubesværet over pinden, uden at hænge fast ved overgangene.
Enderne bliver gradvist mere og mere spidse, hvilket gør pindene ideelle til alle strikkeprojekter.

Det lette, og ikke mindst stærke messing er der flere fordele ved. De hule pinde sikrer en let vægt, som gør pindene ganske komfortable af anvende, så du kan strikke i timevis uden at få ømme hænder og fingre. Styrken fra messing er din garanti for minimal slidtage og maksimal holdbarhed. Kablerne er elastiske og fleksible, og uden knæk, så de nemt kan foldes sammen og opbevares, som det passer dig.

En strømlinet fremstillingsproces gør, at Nova Metal serien kan sælges til en yderst fordelagtig pris.
KnitPro Nova Metal – de bedste og billigste pinde i messing


Fatma

Disse pinde er blevet mine absolut bedste pinde. Vejer næsten ingenting og garnet glider selv frem og tilbage. Du behøver ikke anstrenge dig. Efter at jeg har prøvet disse pinde. Har jeg ikke tænkt på andet end at købe dem i alle størrelser. Jeg har ikke tænkt mig at strikke med andre pinde. Når det gælder rundpinde😊😊😊


Tine

Virkelig lækker strikkeping, kan mærke i håndleddet at garnet let flytter sig fra pind til pind.
Der går længere tid før jeg bliver træt i hånden med denne pind end de første jeg prøvede.


Lene Solgaard

Super lækre pinde, der ikke vejer noget som helst og de larmer heller ikke. Dejlige at arbejde med, og når de så også kommer dagen efter at de er bestilt, så er alt jo perfekt..


Kristina

Mine absolut yndlingspinde til at strikke strømper.
De ligger super godt i hånden, vejer meget lidt og overgangen mellem wire og pind er glat, så garnet ikke hænger fast.


Dorthe

Hold da op det er godt nok nogle gode rundpind jeg har prøvet mange forskellige, de ligger godt i hænderne og garner de gider så fint han over det er simpelthen luksus


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv