SPAR 22% 130 kr Populær

KnitPro

Nova Metal Udskiftelige Rundpinde Sæt - Deluxe

text_you_save

579 kr  449 kr

Udskiftelige rundpinde af hule messingrør, der med sin polerede overflade er en fryd at strikke med. Det innovative design gør det nemt at tilslutte kablet til pindene, og sørger for en en glat overgang mellem pind og kabel, således at maskerne glider let og ubesværet henover både pinde og kabel. Enderne på pindene bliver gradvist mere og mere spidse i enden, hvilket gør dem ideelle til alle slags strikkeprojekter - og ikke mindst alle niveauer, lige fra nybegynderen til den garvede strikker.

Det lette, og ikke mindst stærke messing er der flere fordele ved. De hule pinde sikrer en let vægt, som gør pindene ganske komfortable af anvende, så du kan strikke i timevis uden at få ømme hænder og fingre. Styrken fra messing er din garanti for minimal slidtage og maksimal holdbarhed. Den strømlinede fremstillingsproces gør, at Nova Metal pindene kan sælges til en yderst fordelagtig pris. KnitPro Nova Metal – de bedste og billigste pinde i messing.

Sættet findes i tre udgaver: Begynder, Tykke pinde og Deluxe.

Deluxesættet består af 8 udskiftelige rundpinde i de mest populære størrelser fra KnitPro Nova Metal serien, nemlig 3,5-8 mm. Derudover medfølger der 4 kabler (1x60, 1x80, 1x100, 1x120 cm), 8 stoppere og 1 strammenøgler. Sættet kommer i et praktisk, gennemsigtigt etui med lynlåslukning og 7 lommer på hver side, så du nemt kan holde styr på dine pinde. Etuiet indeholder et ekstra rum, hvor du kan opbevare tilbehør eller mindre projekter. Desuden medfølger der et gennemsigtigt kabeletui, så dine kabler bliver, hvor de skal.

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv