KnitPro

Nova Metal Udskiftelige Rundpinde

Vælg Bredde

Udskiftelige rundpinde fra KnitPros Nova Metal serie. De udskiftelige pinde er designet således, at de passer til alle KnitPro kabler. 

Rundpindene er af hule messingrør, der med sin polerede overflade er en fryd at strikke med. Det innovative design gør det nemt at tilslutte kablet til pindene, og sørger for en en glat overgang mellem pind og kabel, således at maskerne glider let og ubesværet henover både pinde og kabel. Enderne på pindene bliver gradvist mere og mere spidse i enden, hvilket gør dem ideelle til alle slags strikkeprojekter - og ikke mindst alle niveauer, lige fra nybegynderen til den garvede strikker.

Det lette, og ikke mindst stærke messing er der flere fordele ved. De hule pinde sikrer en let vægt, som gør pindene ganske komfortable af anvende, så du kan strikke i timevis uden at få ømme hænder og fingre. Styrken fra messing er din garanti for minimal slidtage og maksimal holdbarhed. Den strømlinede fremstillingsproces gør, at Nova Metal pindene kan sælges til en yderst fordelagtig pris. KnitPro Nova Metal – de bedste og billigste pinde i messing

Husk også kabler til dine udskiftelige rundpinde - Find dem her

Længde på pindene (uden kabel): 11,5 cm
Materiale: Messing

Kira

Elsker sættet fra KnitPro og at der kan købes ekstra størrelser til. Lækre pinde som ikke bliver fedtet eller varme af at være i hænderne, på trods af det er metal.


Solveig

Fint man købe løse strikkepinde så man kan udvide til flere størrelser der ikke var med i sættet. Synes strikkepindene er gode uanset garntype.


Laura

Super lækker rundpind (str 10 mm) hvor garnet bare kører så fint henover :)


Anna

Meget tilfreds med nova rundpinde


Anne-Mette

Garnet glide godt på pindene.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv