KnitPro

Trendz Udskiftelige Rundpinde

Fra 24 kr  Fra 24 kr

Vælg Bredde / Farve

Udskiftelige rundpinde fra KnitPro’s Trendz-serie.

Rundpindene er produceret i akryl, et materiale, der er utrolig nemt at arbejde med. Pindene bliver gradvist mere og mere spidse, hvilket gør, at de kan anvendes med alle slags garn. Desuden er de gode at holde på og giver en god kontrol, også når der arbejdes med garner, der kan virke glatte på andre pinde. Derfor er de helt ideelle for nybegyndere.

Kabelovergangene er designet således, at det er nemt at tilslutte kabler til pindene, og resultatet bliver en glat overgang mellem pind og kabel, således at maskerne glider let og ubesværet henover både pinde og kabel.

Rundpindene fås i størrelser fra 3,5-12 mm. Hver størrelse har en bestemt farve tilknyttet, der giver pindene et sjovt og anderledes twist.

Med KnitPro Trendz pinde får du kvalitetspinde til en fordelagtig pris.

Husk også kabler til dine udskiftelige rundpinde - Find dem her


Birthe Ørskov Jensen

De er dejlige og det er nemt at udskifte vejerne, jeg er blevet meget glad for de udskiftelige pinde, og jeg har set dem brugt med 2 korte vejer som alm. pinde af en som strikkede karklude :-)


Aase Granat

Disse udskiftelige strikkepinde af virkelige dejlige tidligere knækkede jeg Birke strikkepinde det er jeg fri for nu og så er de til med meget billigere kan kun anbefale disse strikkepinde.


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv