KnitPro

Trendz Udskiftelige Rundpindesæt - Begynder

KnitPro Trendz Udskiftelige Rundpindesæt for begyndere er et gennemført sæt med 3 par af de hyppigst bruge rundpinde i størrelser fra 4-6 mm.

Rundpindene er produceret i akryl, et materiale, der er utrolig nemt at arbejde med. Pindene bliver gradvist mere og mere spidse, hvilket gør, at de kan anvendes med alle slags garn. Desuden er de gode at holde på og giver en god kontrol, også når der arbejdes med garner, der kan virke glatte på andre pinde. Derfor er de helt ideelle for nybegyndere.

Sættet leveres i et praktisk, lyserødt vinyletui med lynlås og gennemsigtig forside, hvor der er plads til både rundpinde, kabler og tilbehør.

Alle størrelser indenfor Trendz udskiftelige rundpinde matcher Symfonie og Nova Metal-serierne, og rundpindene kan derfor kombineres med kabler og andet tilbehør fra de to serier.

Sættet indeholder:
3 par udskiftelige rundpinde
Størrelser: 4.0, 5.0 og 6.0 mm
3 kabler (1x60 cm, 1x80 cm, 1x100 cm)
6 stoppere
3 kabelnøgler
Vinyletui til opbevaring af rundpindene

Line Hvid

Mine første udskiftelige rundkindede, som jeg er blevet helt vild med. Det er utrolig nemt at skifte størrelse og disse akryl pinde er rigtig lækker at strikke med. Grunden til det ikke bliver 5 stjerner er, at gevindet løsnes lidt i højre pind når jeg strikker, hvilket gør at garnet til tider ikke glæder lige så godt - men det er så lidt at det stadig er min foretrukne rundpinde.


Lea

Desværre kan jeg ikke lide lyden og foremmelsen af pindene når de mødes. Tror dog jeg er «sart». Farvene er ellers flotte!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv