SPAR 21%

KnitPro

Zing Rundpinde

text_you_save

Fra 48 kr  Fra 38 kr

Vælg Længde / Tykkelse

Disse KnitPro Zing Rundpinde er ekstra lette og glatte og glider nemt gennem maskerne. 

Rundpinden, som kommer i en flotte farver, og er ikke kun gode at strikke med, de er også fantastiske at kigge på. Hver størrelse har sin egen letgenkendelige farve.

Pinden er spids og pindestørrelsen er printet på pinden med laserprint.Lone Bach

Jeg vil gerne give Zing rundpindene 5 stjernet
De er glatte og meget fine at strikke med. De har en glat overflade og arbejdet glider let.
Disse pinde har den samme spids som andre strikke pinde fra KnitPro. Zing er løsningen for mig i de tyndere pinde dvs. < 4mm - jeg er rigtig træt af knækkede træspidser til de udskiftelige pinde.
Til min store glæde forhandles også de halve numre. Jeg strikker næsten kun efter engelske opskrifter, hvor der ofte anbefales 2.35, 2.75, 3.25 og/eller 3.75, dejligt at kunne sparer forsendelsen fra UK


Evelyn

Hvis Du som jeg syntes at Karbonz rundpinde er i pris liiiige så er ZING rundpinde en hel fantastisk erstatning og ikke bare prismæssig men også at arbejde med ....de er lige så lette og har samme spids.. lækkert udseende og med alle de lækre farver........men de har også det fortrin som karbonz rundpinde har at selv om du bliver varm inde i hænderne så glider garnet let og elegant på pinden .........enormt skønne at arbejde med


Heidi Britt Nielsen

De ligger godt i hånden , alt garn glider let på pindene, wiren er blød, så man ikke får en sammenkrøllet masse. Og til sidst prisen. fedt at de har hver sin farve, så man nemmere kan holde styr på hvad størrelse de har.


Karen

Jeg vil gerne give zink-rundpingede 5 stjerner. De er lette at sidde med og de ligger godt i hånden. Wiren er blød og ruller derfor ikke sammen . De er bare gode at strikke på.


Malene Rimmen Damkjær

Den vil jeg helt klart købe i flere størrelser, de er så lette og det er ingen kanter eller overgange på dem jeg har købt. Wiren er også fint blød til magic loop.


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv