SPAR 20%

Turbine

Lace til hverdag - Enkel og sofistikeret strik

text_you_save

249 kr  Fra 199 kr

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes. Slå til inden det er for sent!

Elsker du lace, og mangler du nye og smukke bluser, trøjer og tilbehør i din garderobe? Du behøver ikke lede længere - Lace til hverdag er en samling af 18 bluser, trøjer og tilbehør med motiver, paneler og kanter i lace.

Heather Zoppetti viser, hvordan lace nemt kan indarbejdes i feminint hverdagstøj: som et enkelt panel, som kanter og bånd eller som et dækkende mønster. Lacen indrammes af enkel formgivning og konstruktion; f.eks. vævestrikkede stropper, der ikke strækkes og falder af skulderen, falske snoninger langs en raglan-skulder og vendbare mønstre til tøj, hvor både for- og bagside kan ses.

Denne samling af smukke bluser, trøjer og tilbehør indeholder også en grundig indføring i laceteknikker, blandt andet forskellige opslagnings og aflukningsteknikker, vejledning i at kunne læse et diagram og tips til blokning.
Bogener fyldt med tips, som kan hjælpe den nye strikker på vej mod at blive enerfaren lacestrikker. Hvad enten du leder efter enkle effekter eller dækkende mønstre i lace, så har Lace til hverdag opskrifter til både erfarne og nye strikkere.

Forfatter: Heather Zoppetti
144 sider - Udgivet i 2014

Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv