Populær

Turbine

Lær at hækle, elsk at hækle

249,95 kr  249,95 kr

Knald på farverne! Smart og lækkert tøj og accessories til både nybegyndere og øvede hæklere.

Lær at hækle, elsk at hækle er en samling af 20 stykker beklædning og accessories, der både lærer dig at hækle og giver din garderobe et pift. Med de ti designs i kapitlet “lær at hækle” viser Anna Wilkonson, hvordan du nemt kan hækle smarte accessories, for eksempel en iøjenfaldende clutch, der hækles i stangmasker, et smukt pandebånd i turban-stil med matchence halsrør i tre fede farver, eller en praktisk og flot taske hæklet i tykt sejlgarn.

Det er farverigt, skarpt og moderne design, som Anna præsenterer i kapitlet “elsk at hækl”. Her finder du opskrifter, der udfordrer dig, så du kommer længere end de grundlæggende hæklemasker. Med tydelige trin-for-trin-fotos og nyttige tips, bliver du holdt i hånden hele vejen. Den smukke kimonojakke hækles i spydmasker og bobler, og vil være en perfekt tilføjelse til enhver garderobe, mens sommertoppen, der hækles af en hel masse blomster, er det helt rigtige at have på en varm sommerdag. Hvad enten du er nybegynder, eller du leder efter udfordringer er Lær at hækle, elsk at hækle den perfekte bog for dig.

Om forfatteren:
Anna Wilkinson er en af de nye tekstildesignere, der for nylig vandt guldmedalje ved Knitted Textile Awards, som arrangeres af UK Handknitting Association. Anna er selvfølgelig påvirke af traditionelle teknikker, men hendes tekstildesigns er karakteriseret af en usædvanligt flatterende facon og helt specielle farvesammensætninger. Anna er den ene halvdel af den kreative designduo Cats Brothers, hvis strikkedesigns er blevet båret af blandt andre Jourdan Dunn, Ellie Goulding, Lily Allen og Eliza Doolittle.

Forfatter: Anna Wilkinson
144 sider - Udgivet i 2015

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv