Lammy

Lammy Yarns er en hollandsk producent, som har været på markedet i mere end 30 år. Derfor er det også en garnproducent, som de fleste, der interesserer sig for strikning og hækling kender. Fra kontoret i Holland er der stort fokus på udvikling, og der er absolut tale om en garnproducent, der ønsker at lave de bedste produkter til deres kunder.

Lammy Yarns mange gode egenskaber

Hos Hobbii sælger vi et særligt udvalg af kvaliteter fra Lammy Yarns. Her er en gennemgang af disse kvaliteter:

Magic Color Print består af 50% bomuld og 50% akryl og findes i 18 forskellige udgaver, der alle består af forskellige smukke farvesammensætninger med lange farveskift, hvilket giver en ganske vidunderlig effekt. Garnet er sammensat af tynde tråde og er ikke spundet sammen, som traditionelt garn.

Flashy Colors Metallic er en smuk 150 grams nøgle, spundet op i den klassiske cake form, med et spændende indhold af 39% akryl, 39% polyamid, 19% mohair og 3% metallic. I denne version er der spundet en sølv metallic tråd med, som giver et smart og unikt look til dit projekt. Flashy Colors Metallic er yderst velegnet til de blødeste sjaler og tørklæder.

Flashy Colors er det samme som Flashy Colors Metallic, bare uden en sølv metallic tråd.

Akrylgarnets mange gode egenskaber

I vores sortiment af garner fra Lammy Yarns, går indholdet af akryl igen i alle kvaliteter. Akrylgarn er et syntetisk produkt, som har mange gode egenskaber. Først og fremmest er farveægtheden høj, hvorfor det er muligt at minimere risikoen for, at farven smitter af. Akryl får ofte også ros for at være slidstærkt og enormt holdbart, selv efter maskinvask. Garnet kan vaskes igen og igen uden at det påvirker farve, facon eller holdbarhed. Det er samtidig et allergivenligt produkt og egner sig derfor til alt fra beklædning til baby, barn og voksen til tæpper og puder til sofaen.

Få inspiration af andre

Ønsker du at se specifikke garner i brug eller mangler du yderligere inspiration til de enkelte opskrifter? På Hobbii.dk kan du se billeder af andre kunders resultater. Klik ind på det respektive Lammy garn og vælg ‘Billedgalleri’. Her kan du samtidig uploade dine egen færdige projekter til stor inspiration for både os og mange andre. Af hjertet tak.

Bestil dit Lammy garn online - nemt og hurtigt

Her hos os i Hobbii.dk ønsker vi at være nogle af de bedste og hurtigste inden for levering af Lammy garn og garntilbehør. Derfor får du altid dine varer senest tre hverdage efter du har bestilt det online. Vi sætter nemlig en ære i at holde en høj standard i vores kundeservice, og du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi giver altid fuld returret på varer bestilt via vores webshop.

Kontakt Hobbii.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler hjælp til at bestille. Du kan finde kontaktformular, telefonnummer og e-mail ved at klikke på linket her. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. 

Det siger vores kunder om Lammy

Tina Hansen

Mega lækkert garn at arbejde i! Jeg var lidt nervøs, da jeg tidligere har haft dårlige erfaringer med uspundet tråde ved andre mærker, men det her var en fornøjelse at hækle i. Trådene føles så fint ad og lægger sig ind mod hinanden som var de én tråd. Og så er det blødt - og både tungt og luftigt på samme tid. Garnet er til den dyre side, men med rette.

Suzanne Larsen

Et fantastisk flot garn. Jeg er helt solgt. Elsker den måde man hækler på og farveskift så kommer frem. Det gør arbejdet mere spændende og Sayers det lækkert og hækle i. Jeg tænker jeg skal prøve et par andre nøgler til sjal 😁😁

Suzanne M D Larsen

Fuldstændig begejstret for dette garn😁😁 det er dejligt og hækle med og skønt med farveskift. Bestemt ikke sidste gang jeg skal hækle i det😍😍

Linda Jensen

Super lækkert garn at strikke med og flot farveskift. Lidt dyrt - prisen værd

Louise Heinemann

Hel vild med farverne, lækkert og blødt at arbejde med og kradser ikke :D

Mirela

Fantastisk garn at arbejde med. Den er blødt oc kradser ikke 🤗

Evelyn

Fantadtisk gatn at arbejde med. Duper blødt og lækkert

Nina Warming Knudsen

dejlig garn,som passer til sjal og tørklæde

Connie

Super lækkert blødt garn, flotte farver. Jeg skulle dog lige vende mig til at garnet virker som 4 enkelttråde i stedet for alm. bomuldsgarn som er spundet mere sammen til en samlet tråd.

Jeanette

Blødt, lækkert og flotte farver. Perfekt til sjaler. Mit er dejligt lunt på de bare arme en kølig sommeraften. Eneste negative er at det er svært at trevle op hvis man hækler forkert.

SPAR 50%

No.1 Multi - Lammy garn

100% Akryl

10 kr  20 kr
SPAR 50%

Magic Color Garn Print - Lammy garn

50% bomuld og 50% akryl

117,50 kr  235 kr
SPAR 38%

Flashy Colors - Lammy garn

40% Akryl, 40% Polyamid, 20% Mohair

125 kr  200 kr
Nyhed

Polar - Lammy garn

50% Uld, 45% Akryl, 5% Polyester

35 kr
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv