Find din favorit her   🌸 Juni-udsalg 🌸   Spar op til 67%

Hjertegarn

Lima Uld

Medium 100% Blød Uld fra Peru

Spar 22%
Spar 7 kr. 25 kr. 32 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hjertegarn
 • Indhold:
  100% Blød Uld fra Peru
 • Vægt:
  50 gram
 • Løbelængde:
  ca. 100 meter
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 cm = 20m
 • Anbefalet hæklenål:
  5 mm
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask max 30°C / Tørres fladt / Kan filtes
 • Hashtag:
  #hobbiilimawool

Det skønneste garn fra Peru, så lækker, at man føler, at man er der selv.

Står du og skal i gang med et kreativt projekt, men mangler en uld som ikke kradser mod huden, så er den her nu.  Lima fra Hjertegarn er et rigtigt lækkert uldgarn som findes i et hav af forskellige farver. Det er lavet i 100% blød uld som gør det dejligt blødt og komfortabelt mod huden, det gør det også velegnet til at lave trøjer, sweatre eller andet med, det er kun fantasien som sætter grænser. Derudover er den også perfekt til filtning.

Hjertegarn er en af pionererne inden for garn i Danmark. Deres familievirksomhed startede i 1926 og deres filosofi er at de sælger garn til rimelige priser, så alle kan være med. De siger selv at: "Strikning er en hobby og en måde at finde ro og fordybelse på, som kan indpasses i en travl hverdag, da det blot kræver et par strikkepinde, en opskrift og noget garn." Og vi kunne ikke være mere enige hos Hobbii.

Du kan finde en masse spændende opskrifter på Hjertegarn's hjemmeside.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (5)

Kirsten

Efter at have læst andre kunders anmeldelser af garnet, gav jeg mig i kast med at strikke 2 varme mønsterstrikkede sweatre til mine børnebørn. Kriteriet til garnet var, at det skulle være heluldent, blødt og det måtte ikke krasse. Jeg er rigtig glad for det færdige resultat, selvom mønsterstrik kræver en del koncentration. Garnet er både nemt og blødt at strikke med. Opskriften jeg har anvendt, fandt jeg under gratis opskrifter: Reykjavik Kids by DROPS Design - Model li-005-by Garngruppe B


Kamilla

Rigtig godt uldgarn! Særligt godt egnet til filtning/ valkning. Hvis man ikke ønsker at det filter, kan man vaske det på 20°C og uldprogram med et godt uldvaskemiddel, eksempelvis euclan. Garnet krymper cirka 40% ved vask på 60°C. Det filter flot og ensartet, resultatet bliver glat og blødt.


Lene

Er i gang med et projekt, hvor jeg kommer til at trævle op - måske flere gange. Når man har med uldent garn at gøre, er dette normalt ikke så nemt; men med Lima garn er det ingen problem overhovedet. Desuden er det et utrolig lækkert garn at strikke med.
Lene Vincent


maj bülow

Lima uld er fantastisk at hækle med og giver en dejligt resultat. Varme og hygge spreder sig, når man hækler med dette produkt . Jeg kan anbefale at hækle og strikke med Lima uld og det er absolut ikke sidste gang jeg køber dette produkt.


Ann Hummelgaard Thomsen

Jeg har strikket mange futteraf Lima garn, har prøvet andet, men dette er det allerbedste at lave dem i.
Super pasform . Er igang med et par, mangler nu garn i de farver, så håber at I snart har nyt Lima garn på siden. 👍


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv