SPAR 30%

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 20% Uld, 80% HB Akryl
Vægt 200 gram
Længde ca. 350 meter
Anbefalede pinde 4 - 6 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 20 m x 28 p
Garngruppe Medium
Vaskeanvisning Maskinvask 30ºC / Tørres fladt
Hashtag #hobbiilollipop

Hobbii

Lollipop

20% Uld, 80% HB Akryl

text_you_save

99 kr  Fra 69 kr

Vælg farve:

Lollipop er et magisk garn med lange flotte farveskift, som kommer i store lækre 200 grams nøgler med en løbelængde på hele 350 meter. Garnet består af 20% uld og 80% HB akryl, som for det første gør det let at arbejde med og for det andet sikrer, at dine projekter varmer dejligt. 

De 21 eventyrlige farver som findes i Hobbii Lollipop er yderst velegnet til strikke- og hækleprojekter som tørklæder, tæpper, ponchoer, huer og diverse beklædning. 

Hvert nøgle er sammensat af 5 forskellige farver, som giver et helt unikt look og farveskift til dine projekter.

HB akryl står for High-bulk akryl og betyder, at det blevet dampet i produktionen, så fibrene trækker sig cirka 20% sammen. Dette resulterer i en lettere og blødere akryl, som kroppen har det langt bedre i. Denne proces tager oftest længere tid end normale produktioner og derfor kan prisen også være højere.

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (17)

Birthe

Jeg er i gang med at hækle sjal af lollipop garn som er super lækkert at arbejde med og så har det nogle fantastiske farve kombination, jeg elsker de dejlige farver og så har det en god tykkelse der varmer godt i den kolde tid samt på kolde forår aftener. En super god service og hurtig levering, jeg vil helt klart lave flere ting med lollipop garn.


Yvonne

Er pt. i gang med et tæppe i farven Austin og det er virkeligt et lækkert garn til dette. Jeg har tidligere lavet et halstørklæde i garnet, som også bliver flittigt brugt.
Garnet er varmt og blødt, og er virkelig nemt at hækle med. Dejlige farveskift.
Hurtig levering, og alle nøglerne var fra samme parti selvom jeg bestilte en stor potion :)


Dorthea Thomsen

Jeg er igang med et tæppe i grannystripes og garnet er lollypop Phoenix og jeg er vild med det. Det er herlig blødt og dejlig lunt at arbejde med. Jeg følger den hækleposkrift hobbii har gjort gratis tilgængelig og den er super simpel så det er intet problem at se en god film samtidig. Til fremtidige købere kan jeg kun varmt anbefale dette garn.


Dorthea

Tidligere har jeg hæklet et tæppe lollypop Phoenix det blev super flot, så nu har jeg gentaget succesen. Denne gang er mit grannystripes-tæppe hæklet i lollypop Boston og det er mindst ligeså smukt med sit mørke og blålige skær.
Opskriften er stadig hobbii's gratisopskrift (så tak for den hobbii😉) og jeg kan kun varmt anbefale dette garn


Sara

Garnet er meget behageligt at strikke i. Strikker lige nu en rund aflang pude til min datter i Lollipop tallahasee, som lige præcis har de farver som hun gerne ville have. Har også købt 2 nøgler i Boston og Santa fe som jeg glæder mig til at gå igang med. :) Derudover er jeg meget tilfreds med den hurtige levering!


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 20% Uld, 80% HB Akryl
Vægt 200 gram
Længde ca. 350 meter
Anbefalede pinde 4 - 6 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 20 m x 28 p
Garngruppe Medium
Vaskeanvisning Maskinvask 30ºC / Tørres fladt
Hashtag #hobbiilollipop

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv