Cotton Kings

Sultan

Fine 100% Bomuld

Spar 70 kr. 69 kr. 139 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Lollipop + gratis opskrifter
 • Brand:
  Cotton Kings
 • Indhold:
  100% bomuld
 • Vægt:
  200 g
 • Løbelængde:
  800 m
 • Garngruppe:
  Fine
 • Anbefalede pinde:
  2,5 - 3,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 25 m x 34 p
 • Anbefalet hæklenål:
  3,5 - 4 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30 ºC / Må ikke tørretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiisultan

Sultan er et lækkert "cake-garn" i 100% blød bomuld. Garnet består af 4 tynde bomuldstråde. De er ikke er tvundet sammen, som gør det helt perfekt til sjaler, tæpper og tørklæder, hvor de lange flotte farveskift kommer til sin ret.

Cotton Kings  Sultan fås i mange pragtfulde farvekombinationer og kommer i store lækre 200 grams nøgler med en løbelængde på cirka 800 meter. Nogle af farverne er i det populære tone-i-tone farveskift og skifter med én tråd ad gangen. Der, hvor nuancen skifter, vil du finde en lillebitte knude i en af de fire sammentvundne tråde, som garnet består af. Du kan enten arbejde henover den, som mange med sindsro vælger - eller du kan trække en lille snip af garnet (hele den sammentvundne tråd) ud og hæfte det på bagsiden af arbejdet. Derved fordeles det lange skift jævnt over nøglets 800 meter med et superflot resultat, hæklet såvel som strikket. De har et umanérligt smukt farveforløb, hvor farvenuancen skifter fra lys til mørk - eller omvendt, alt efter om du starter inderst eller yderst i nøglet.

Brug det til sjaler og sommerlige tørklæder, hvor nuanceskiftet kommer helt til sin ret, i ét langt håndarbejde. En fin bolero, en sommerkjole eller -bluse, hvor du kan få den fineste dip dye effekt frem, kunne også blive et hit, både til voksne og børn.

Der går cirka ét nøgle til ét sjal/tørklæde.

Tip: Før Sultan nøglet tages brug køres alle 4 tråde gennem en lille perle, så trådene følges ad under hele arbejdet.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (35)

Birte

Det er første gang, jeg bruger dette garn, og jeg er i gang med at strikke et sjal. Det er så lækkert, blødt og dejligt garn at arbejde med, og det er ikke sidste gang, jeg køber denne type. Farverne er også skønne, og jeg glæder mig til vinteren, hvor jeg skal bruge mit sjal rigtig meget.
Mange hilsener fra
Birte


Zende

Fantastiskt garn, og det er flere ganger på ekstra-pris! Jeg synes med en hæklenål 4-5 at det blir meget blødt og dejligt draperet tøj af det. Det er meget garn for pengerne, og knuderne er ikke forstyrrende over hovedet fordi de er så små.

Jeg kommer til at lave mange ting af disse garn!


Julie

Det er så mange fine farver at vælge imellem, og jeg kan godt lide, at garnet har sin eget farveforløb, hvor trpdene langsomt skifter og farverne glider over i hinanden. Samtidig er det dejligt at arbede med, de fire tråde følges rigtig pænt ad, og garnet "skiller" ikke.


Hanne

Mit absolutte yndlingsgarn.
Jeg elsker farvemulighederne, at det er 100% bomuld og derfor kan vaskes forholdsvist varm og at det er så nemt at arbejde med pga den måde nøglet er viklet på. Ja selv på farten er det nemt at håndtere.


Tanja

Garnet er dejligt at hækle med. Der er bare en ting som jeg godt kunne tænke mig, det er hvis farven der skiftes til var noget længere efter alle fire tråde havde den samme farve og derved fik lidt mere længde med den samme farve.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv