Mayflower

Super Kid Silk Print

Lace 76% Mohair, 24% Silke

Spar 79 kr. 79 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Kategori:
  Lollipop + gratis opskrifter
 • Brand:
  Mayflower
 • Indhold:
  76% mohair, 24% silke
 • Vægt:
  25 g
 • Løbelængde:
  195 m
 • Garngruppe:
  Lace
 • Anbefalede pinde:
  4,5 - 5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 22 m x 27 p
 • Vaskeanvisning:
  Vaskes i hånden, maks 20°C / Må ikke stryges / Tåler ikke Tørretumbling / Tåler kemisk rensning / Tåler ikke blegning
 • Hashtag:
  #hobbiisuperkidsilkprint

Super Kid Silk Print er efterfølgeren til Mayflowers almindelige Super Kid Silk. I denne nye version er alle nøglerne multifarvede med flotte printede mønstre og farveskift, hvilket naturligvis giver en helt ny dimension til dine garnprojekter. 

Super Kid Silk Print består, ligesom Super Kid Silk, af 76% mohair og 24% silke, begge af fineste, eksklusive kvalitet. Det er altså et ultra blødt, let og lækkert mohairgarn, og det er en fryd at arbejde med. Super Kid Silk anbefales at strikkes på en pind 4,5 - 5 men kan også strikkes på tykkere pinde for et mere luftigt finish. Det findes i 15 flotte farvekombinationer! 

Super Kid Silk Print egner sig til alle projekter indenfor strik af trøjer, veste, sweatre og sjaler, både kombineret som følgetråd til en anden garnkvalitet , eller i sin egen Super-Kid-Silk-enkelthed. Du kan frit bruge løs af alle opskrifter som egner sig til det almindelige Super Kid Silk garn, og med denne printversion på pindene giver du blot designet et skønt farvetwist.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (86)

Aviaja

Så fint garn! Jeg elsker at have det med som et ekstra spark i mine projekter, både som en lille, raffi detalje, som ikke tager al opmærksomheden men alligevel skaber et spil, men også til alt muligt andet, som fx at tage hele opmærksomheden! Super lækkert at hækle sammen med et neutralt uldgarn!


Anna Regine

Dejligt garn af en skøn kvalitet, og perfekt til at give farvespil i sit strik hvis man bruger det som følgetråd sammen med et andet garn. Det fælder ikke, og kvaliteten gør, at det er lettere at pille op, hvis man laver fejl, end det f.eks. er med lidt billigere blandingsgarner. Anbefales!


Julie

Garnet er lækkert, blødt, fluffy og forbavsende varmt, når man tænker på hvor luftigt det strikkes op. Det er nemt at arbejde med, og jeg har ikke oplevet, at det fælder eller stikker. Rigtig lækkert garn, som jeg helt sikkert skal strikke mere med.


Mette

Smukt og blødt. Har strikket flere tørklæder i kid silk print og er meget glad for farveskiftet og den “pelsede” følelse når jeg har tørklæderne på


ann

Virkelig blød og lækkert. Har brugt det som følgetråd sammen med en ensfarvet uldtråd. Det giver et rigtigt smukt farvespil


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv