⏰SLUTTER I AFTEN⏰  ☀️ Solskinspriser ☀️   Spar op til 67%

Happy Sheep

Magic Sock Wool

Super Fine 70% Superwash Uld, 30 % Polyamid

Spar 89 kr. 89 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Happy Sheep
 • Indhold:
  70% superwash uld, 30% polyamid
 • Vægt:
  100 g
 • Løbelængde:
  400 m
 • Garngruppe:
  Super Fine
 • Anbefalede pinde:
  2,5 - 3 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 30 m x 42 p
 • Anbefalet hæklenål:
  2,5 - 3 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 30ºC / Må ikke tørretumles
 • Hashtag:
  #hobbiimagicsockwool

Magic Sock Wool har de skønneste, lange farveskift, som er spændende at følge. De overraskende skønne nuancer, der strikkes frem, gør det lidt sjovere at strikke strømper, også strømpe nr. 2. Men lad dig endelig ikke begrænse af, at Magic Sock Wool er et strømpegarn!

Brug det til fx sjaler, tørklæder, huer, m.v., ligesom det er superflot i trøjer og cardigans. Her kan de magiske farveskift give dit håndarbejde et ekstra løft; strik fx en flot, stribet cardigan, eller brug det til kanter og lommer - der er utallige muligheder. 

Magic Sock Wool er et 1-trådet garn, d.v.s. det er ikke spundet sammen af flere tråde. Den rustikke struktur minder om håndspundet garn med en naturlig variation i tykkelsen. Med 1-trådet garn får vi en lækker blødhed og nogle helt utrolige farver. Det betyder også, at garnet umiddelbart kan føles løst og knap så stærkt som et almindeligt strømpegarn. Det forsvinder dog helt, når det er strikket, og holdbarheden vil være på højde med tvundet garn. 

Magic Sock Wool består af 70% uld tilsat 30% nylon for slidstyrke. Ulden er superwash-behandlet og kan derfor maskinvaskes på 30°C. 

OBS! De lange farveskift bevirker at nøglerne kan se ret forskellige ud indenfor det enkelte farvenummer

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (20)

Tanya

Det blev de lækreste og smukkeste strømper.
Det er ikke det bedste garn hvis man er nybegynder i strømpestrik, for det er nemt at komme til at stikke igennem tråden når man strikker. Det gør det også svært at pille op igen ved fejl.
Resultatet er dog kampen værd.


Anna Regine

Super lækkert og blødt garn i flotte og overraskende farvekombinationer (Sienna Mint er helt fantastisk!). Jeg har strikket flere par flotte strømper i garnet. Jeg vil anbefale at strikke på pind 2-2,5, det synes jeg giver det flotteste resultat.


Anna

Jeg er vild med dette garn, det er blødt og lækkert, det har en lang løbemeter, og det skifter farve på den måde så man får en god overgang i sine opgaver, det kan varmt anbefales, også til andet end sokker ;-)


Catja Bagge

Lækkert garn :) Strikker det sammen med en ensfarvet kidmohair. Giver en skøn farveeffekt. Ikke nemt at pille op i, da der lidt forskel i garnets ensartethed, men det er efter min mening skønt at strikke i :)


Stine

Flot farve og dejligt garn. Jeg har strikket en sweater i det, sammen med en følgetråd mohair, og den blev både blød, rar og pæn at se på. Under strikningen er det spændende at se farverne udfolde sig :)


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv