Hobbii

Maskemarkører - 25 stk

25 stk. maskemarkører i god blød plastik. Maskemarkørerne er gode at bruge når man f. eks. skal markere ind- og udtagninger, mønstre, eller blot markere, hvor runden begynder. 

Markørernes spids er afrundet så de ikke stikker, og passer både til tyndt og normalt strikkegarn.

Kommer i assorterede farver.

Caroline

De små nåle virker virelig gidt og super smar at de fungere som en sikkerhedsnål. Når de først er lukkede går de ikke op uden hjælp. Endu et plus er at nålene er farvestrålende så man nemt får øje på dem😄


Inge Lise Madsen

Jeg er så glad for de små makørrer, nu skal jeg ikke bruge små garnrester for at se hvor der er ind og udtagningninger og lig. Dejligt med flere farver så kan jeg altid finde en farve der kan ses. 👍


Trine Kirkeby

D fungere perfekt. Dem skulle jeg have haft for mange år siden. Det er rart med de mange forskellige farver, de er nemme at sætte i/tage ud, lette at lukke, og kan bruges når enkelte masker skal sikres.


Kamilla Emde

Fungere perfekt. Nem at montere og tage ud, rigtig god til at markere start på en omgang, så ved man om man tæller forkert 😉 god til at holde på masken, når man ligger hækletøj fra sig.


Susanne

Uundværlige når man skal strikke et langt stykke og ikke vil tælle forfra hver gang. Eller hvis man strikker/hækler rundt, så er det rart at kunne se hvor man begyndte på omgangen.


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv