Hobbii

Maskemarkører - 25 stk

25 stk. maskemarkører i god blød plastik. Maskemarkørerne er gode at bruge når man f. eks. skal markere ind- og udtagninger, mønstre, eller blot markere, hvor runden begynder. 

Markørernes spids er afrundet så de ikke stikker, og passer både til tyndt og normalt strikkegarn.

Kommer i assorterede farver.

Vicki

Helt uundværlige ved hækling. Jeg bruger dem både som markør til hvor en ny række starter hvis jeg hækler rundt. Hvis der skal slåes mange masker op er det også en stor hjælp når der skal tælles. De kan også bruges til angivelse af nål størrelse, ved at skrive på dem med en tusch, så glemmer man ikke hvilken hæklenål der skal bruges til arbejdet.


Tine

Dejlige maskemarkører. de er nemme at sætte i arbejdet og igen nemme at fjerne igen. De forskellige farver giver god mulighed for altid at kunne finde en der kan ses i garnet. Endnu et plus er at de også kan bruges til at sætte et til/fra kort på gaver, det giver et hyggeligt indtryk på gaven og kan bruges af modtageren.


Stine

Markørerne fungerer absolut som de skal. De falder ikke af, sætter sig ikke fast, der er godt flow når de skal fra èn pind til en anden, de er lette (vægtmæssigt), nemme at bruge, og så er det også vigtigt for mig, at de kan åbnes :)


Caroline

De små nåle virker virelig gidt og super smar at de fungere som en sikkerhedsnål. Når de først er lukkede går de ikke op uden hjælp. Endu et plus er at nålene er farvestrålende så man nemt får øje på dem😄


Gitte

De er da helt U-undværlige. Jeg taber ofte en maske i strikketøjet, så disse er en god redning for mig.
Jeg sidder ofte med 400-500 masker, og skal tælle mange rækker og indtag - jeg kan ikke undvære dem.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv