Hobbii

Maskemarkører - Metal

45 stk.

Spar 29 kr. 29 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

  • Brand:
    Hobbii
  • Antal:
    45 stk.
  • Materiale:
    Metal

Her får du en super fin lille æske med 45 maskemarkører i metal. Æsken har et lille vindue i låget, så du kan se herlighederne indeni, og så er den super praktisk at have med i projekttasken. Markørerne kan åbnes og passer på pinde op til 7 mm.

Du kan vælge mellem to farvekombinationer af maskemarkører. Den ene er klassisk med guld-, sølv- og rosafarvede markører og den anden er mere festlig og indeholder markører i grøn, lilla og rød.

Æskens diameter: 4,5 cm
Æskens højde: 1,8 cm

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (169)

Bin Isaebel Bellis

Jeg er så glad for disse maskemarkører, som jeg bruger, når jeg skal slå mange luftmasker op for at holde styr på antallet og når jeg skal holde styr på omgange, når jeg hækler nusseklude (selvfølgelig opskrifter her fra Hobbii :).
Jeg har også maskemarkørerne i plastik, men disse i metal er blevet mine foretrukne, da de er nemme at åbne og lukke, de fylder ingenting i hækletøjet og de er meget lette.
Desuden er de også så flotte, at jeg bruger dem til at sætte kortet fast til det færdige projekt, når det bliver foræret som gave.


Ditte

Maskemarkøreren funger rigtig godt. Jeg købte pakken med grøn, lilla og rød, som er rigtig godt til at markere forskellige ting så som Indtagning og udtagning. Maskemarkøreren er store nok til at hænge noget på, hvis man vil personlig gøre dem.


Mike

Det er verdens bedste måde at holde styr på ens omgange man har taget og godt hjælp til at tælle masker så man har den rigtige antal maske man skal starte med. Jeg har ikke oplevet at de er knækket. Så jeg er meget tilfreds. 🙈😃😇


Sissel

Super fine maskemarkører, det fungere så fint at de er i 3 farver. De er dejligt nemme at holde styr på da de kommer i en lille æske. Nemme at åbne, men samtidig faste i det.


Nanna

Maskemarkøre er jo bare fuldstændig uundværlig, og så er det rart med en hel stak.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv