Topbar
FRI FRAGT Spar op til 62% Se tilbuddene her >>

Hobbii

Maskemarkører m/lås

25 stk

Spar 20% GRATIS fragt
Spar 5 kr. 20 kr. 25 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 0 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

 • Brand:
  Hobbii
 • Antal:
  25 stk.
 • Materiale:
  POM
 • Længde:
  2 cm

25 stk. maskemarkører i plast der passer på pinde op til 6,5 mm. Maskemarkørerne er gode at bruge når man fx skal markere ind- og udtagninger, mønstre, eller blot markere, hvor omgangen begynder.

Markørerne er med lås, så de kan åbnes og tages af pinden til enhver tid, eller du bruge dem til at sætte fast i maskerne i stedet for på pinden. Spidsen er afrundet så de ikke stikker og de passer både til tyndt og normalt strikkegarn.

Kommer i 4 assorterede farver.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (327)

Bin Isaebel Bellis

Super lækre maskemakører som jeg bruger når jeg hækler i spiral for at markere den første maske i en omgang. Jeg bruger dem også til at "tælle" luftmasker, når der skal laves mange, således at jeg ikke løber vild i antallet af luftmasker og skal tælle igen og igen.
Lækker farvevalg så der altid er en farve der skiller sig ud fra det garn jeg sidder med.


Maya

Jeg er kæmpe fan af disse maskemarkøre. De kommer i nogle smukke farver så man bliver i godt humør af dem. De er lette at bruge, de stikker ikke og så hopper de ikke ud af låsemekanismen derfor mister man ikke ens markerings sted. Kan klart anbefale til nybegyndere men også folk der har hæklet eller strikket længe🌟


Michelle Gjermandsen

Super fine maskemarkører i forskellige farver. De er dejlig lette og gør derfor ikke stikketøjet unødvendigt tungt eller trækker i maskerne. De har nogle dejlige friske og tydelige farver, så de ikke "forsvinder" i garnet og en bekvem størrelse. Dejlig nemme at bruge og ikke så besværlige at lukke. :)


Cecilie Aleta

Det geniale med disse maskemarkører er, at de kan åbnes og derfor også sættes i selve masken, hvis der er behov for dette. De kan bruges som progress keepere og markering af indtag på ærmer. De er lette og tynger ikke dit strikketøj, og så kan du skelne ved hjælp af de forskellige farver.


Heidi

Disse små maskemarkører er geniale. Bruger dem i alle mine hækleprojekter som startmarkør, runde- eller afstandsmarkør, og har der ud over altid en hængende i min taske til uforudsete ting feks når holderen på min lynlås går i stykker. Dejligt at man ikke stikker sig på dem.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv