Maskewires (Blandede Farver) - 2 mm

Hvis du kan lide strikkegadgets, så kommer du til at elske de her maskeholdere.

Hvis du fx strikker på en sweater og skal satte masker i bero til ærmerne, så sætter du blot wiren på den ene ende af rundpinden og glider maskerne over på maskewiren. Når alle masker er glidet over kan du binde en knude, så maskerne forbliver på wiren.

Hver pose indeholder 12 wires i 12 blandede, glade farver.

Wirerne passer bedst til strikkepinde i størrelse 4,5 - 5 mm. Vær opmærksom på at disse wires ikke kan erstatte kabler til udskiftelige strikkepinde.

Materiale: Plastik
Mål: 12 x 1 m

Anna Regine

Fuldstændigt genialt produkt til en super fair pris. Maskerne glider let fra pind til wire og tilbage igen, og jeg har brugt disse med succes til og med pind 8 (selvom man skal være lidt mere forsigtig med de store pinde). De giver også meget mere fleksibilitet end traditionelle maskeholdere, så det f.eks. bliver meget lettere at strikke fingerhandsker. ALLE strikkere burde have sådan et sæt!


Magdalene

Super gode wires til en god pris. De er nemme at påsætte på pinden, maskerne glider nemt fra pind til wire og tilbage igen. Genialt hvis man lige skal prøve sit strikkeprojekt undervejs eller lægge masker til hvile. Jeg har brugt mine til alle projekter der enten lige ryger i skammekrogen eller skal prøves undervejs/ ærmemasker til hvile.


Stine

Jeg var lidt skeptisk omkring, hvordan sådan nogen maskewirer egentlig fungerer, MEN DE ER JO GENIALE! Virker absolut som de skal, og sidder solidt fast på pindespidsen. På de af mine pinde, hvor spidsen er ja, spids (Knitpro Trendz i dette tilfælde), kunne jeg også få dem til at sidde solidt på pind str. 10.


Lillian

Anbefaler maskewires.
Har brugt maskewirene til at overføre masker fra pindetykkelse 4,5mm og det gik glidende.
Wirener er 1 meter lange, så der kan laves en løs knude, så maskerne er sikret og længden gør det også nemt at sætte et større antal masker til hvile og tilbage igen.


Charlotte

Simpelhen den bedste opfindelse og så nemt at bruge, de her maske wire sidder rigtig godt fast på strikkepinden, har nogen andre som er lidt stive og de falder af når man skubber maske, men det gør de her ikke.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv