Find din favorit her   🌸 Juni-udsalg 🌸   Spar op til 67%

We Love Yarn

Mega Ball Aran, 400 g

Medium 100% Akryl

Tilbuddet udløber om:
0dd 0tt 0mm 0ss
Spar 50 kr. 79 kr. 129 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  We Love Yarn
 • Indhold:
  100% akryl
 • Vægt:
  400 g
 • Løbelængde:
  700 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  5,5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 16 m x 21 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5,5 - 6 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40°C / Let tørretumling.
 • Hashtag:
  #hobbiimegaballaran

Vi synes kæmpe garnnøgler er vildt sjove! Og her er et MEGA nøgle på hele 400 gram til en MEGA skarp pris! Mød Aran versionen af den populære Mega Ball. Den samme lækre kvalitet, bare tykkere! Du får 700 meter garn i disse nøgler, så du er sikker på ikke at løbe tør, til de selv de største projekter. Her kan du strikke eller hækle løs, uden at skulle hæfte for mange ender undervejs.

Mega Ball Aran bærer Oeko-tex mærke og spindes af en af verdens bedste producenter af akrylgarn. Glem alt om stift og kradsende akryl! Mega Ball Aran er så fin og behagelig, at den føles dejligt blød mod huden. Anvendelsesmulighederne er derfor mange; brug det til sweaters, cardigans, halstørklæder og huer. Strik eller hækl et blødt, lunt tæppe eller andet boligtilbehør.

Med en bred palette af flotte farver, er der mange muligheder for smukke farvesammensætninger, fx til i mønsterstrik, dæmpede eller vilde striber, o.s.v.

Mega Ball Aran er praktisk og nem at holde, da den kan maskinvaskes på 40 grader. Ønsker du at undgå animalske fibre, er hele serien af Classic Acrylic i øvrigt et godt valg.

Vil du foretrække samme garn i mindre nøgler, så tjek gerne vores Classic Acrylic Aran ud. Det er samme garnkvalitet, blot i poser med 5 nøgler à 100 g.

Pro tip: grundet nøglets størrelse anbefaler vi, at du starter nøglet udefra. Starter du nøglet indefra, kan der opstå knuder, når midten begynder at kollapse, efter du har brugt noget af garnet. 

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (1)

Karina

Det er ganske enkelt helt fantastisk lækkert og anvendeligt, eneste "minus" er formen på nøglerne, det er ret u-handigt og kræver en stor skål at ligge i. Men, det er ikke noget jeg synes trækker ned, det er et virkelig lækkert garn til en meget skarp pris.


Sofie

Jeg købte garnet i farven 401 til et større hækleprojekt med bedstemor firkanter. Jeg manglede en god, neutral hvid farve til at lave kanten mellem mine firkanter, hvor jeg fik en masse garn på en gang. Derfor valgte jeg så megaball, og det er jeg blevet så glad for.


Birgitte Kyhn

Super lækkert garn - har hæklet et tæppe og det bliver helt sikkert ikke det sidste - min datter har allerede bestilt et, så jeg må i gang med hæklenålen. Dejligt med de store nøgler så der ikke bliver så mange ender at hæfte ❤️


Jeanette

Mega lækkert garn, er igang med 3 coziness tæppe.
Nemt at hækle med, dejligt med store nøgler, så er der ikke så mange ender at hæfte og jeg har ikke oplevet at granet filter sammen og få samme knuder indimellem:-)


Sofie

Det er noget rigtig fint garn og meget godt at hækle med. Virkelig nemt at have med at gør, som nybegynder. Er i gang med at hækle et stort tæppe og der må jeg sige at der er masser af godt garn at gøre godt med.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv