SPAR 74% 220,95 kr Populær

Turbine

Min Elskede Trøje

text_you_save

299,95 kr  79 kr

Strik din nye yndlingstrøje, så den passer præcis til dit behov.

Går du ofte i skoven og har brug for en kraftig og lang trøje, der også varmer om lårene? Eller sidder du på kontor og skal bruge en elegant trøje til at holde dig varm? Elsker du at bruge din tid i haven og har brug for en tynd, hæklet trøje til de skønne, men kølige danske sommeraftener? Denne nye strikkebog giver dig opskrifter på 24 smukke trøjer, der passer til forskellige interesser og lejligheder.

Der findes ikke noget bedre end at slynge en varm trøje over skuldrene, hvad end det er på en kold vinterdag eller en kølig sommeraften. Striktrøjen er en essentiel del af mange menneskers garderobe, fordi den hjælper en til at holde varmen i det kolde nord, og så kan den udformes, så den passer til både arbejde, fritid og fest. Modellerne i Min elskede trøje er klassiske, men har alle det “lille ekstra” som gør den enkelte trøje unik. Strik i dine yndlingsfarver, så trøjen passer til din garderobe, eller lav en trøje længere eller kortere, så den passer til dit særlige behov.

Til alle modellerne er der store, stemningsfulde billeder af de mennesker, hvis virke har inspireret Birgitta Forslund til at designe trøjerne. Modellerne både hækles og strikkes, så der er også noget for dem, der foretrækker hæklenålen frem for strikkepindene. Størstedelen af opskrifterne er skabt til kvinder, men der er også opskrifter til mænd. Trøjerne har forskellige sværhedsgrader, og der bruges mange forskellige garnkvaliteter, lige fra alpaca og merinould til bomuld i skønne farver. Glem alt om din barndoms kradsende sweater.

Om forfatteren:
Birgitta Forslund bor i Göteborg og arbejder til daglig som projektleder, men strik er hendes store passion. Hun vil gerne inspirere andre til at strikke og til at komme i gang med at skabe deres egne designs. Strik er meditativt, mener hun, og kan skabe en tiltrængt pause i et stressfuldt liv. Man skal ikke stresse over strikketøjet, men istedet give sig god tid og glæde sig, mens man ser arbejdet skride fremad. Min elskede trøje er Birgitte Forslunds anden strikkebog.

Forfatter: Birgitta Forslund
144 sider - Udgivet i 2015

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv