Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Hobbii

Mohair Delight

Medium 50% Mohair, 50% Polyakryl

Spar 58 kr. 58 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  50% Mohair, 50% Polyakryl
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  150 m
 • Garngruppe:
  Medium
 • Anbefalede pinde:
  5 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 16 m x 23 p
 • Anbefalet hæklenål:
  6 mm
 • Hæklefasthed:
  10 x 10 cm = 13 m x 18 p
 • Vaskeanvisning:
  Håndvask / Må ikke tørretumbles / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiimohairdelight

Mohair Delight er en blød og let mohairblanding med et smukt, fluffy skær. Vi er vilde med det lækre garn, som produceres til os på et italiensk spinderi. Mohair Delight er superfed til vamsede sweaters og cardigan med det eksklusive mohair-look, vi ikke kan få nok af.

Det er enormt populært bruge en tynd mohair/kid silk som følgetråd med et andet garn, for netop at tilføre dit strik et lækkert fluffy udtryk. Mohair Delight er et budgetvenligt alternativ, som giver dig mulighed for at strikke på større pinde med mohair, uden at skulle holde styr på flere tråde.

Vil du gerne strikke en ekstra vamset sweater? Du kan sagtens strikke med flere tråde Mohair Delight og stadig bevare garnets luftige struktur. Flere tråde vil give garnet masser af fylde, og vil stadig føles let og komfortabelt.  

Mohair Delight fås i en perlerække af smukke farver med flot og dyb farveintensitet.


Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2276-367). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (22)

Helene

Dejligt garn at strikke af. Jeg har strikket 2 stribede katte i sort og brun til mine børnebørn. De blev lidt lådne i det. Der stod pindestørrelse 4-6 mm, så jeg tog en 5 mm. Det er blevet lidt løst, når den skal fyldes ud, men kan sagtens gå. Da der stadig var garn tilbage, strikkede jeg endnu en på pinde str. 3,5 mm og det blev meget bedre - blot en killing i forhold til den første.


Hanne

Det er første gang jeg har strikket med Mohair Delight, men bestemt ikke den sidste. Jeg har strikket en vamset og lækker sweater, hvor jeg har brugt Soft Alpaca Lace som følgetråd. Farven er petroleum og mange har rost den.


Rosemarie

Rigtig fin mohair. Jeg undgår silke, så jeg er vant til polyester i mohair garn. Det er første gang jeg strikker med 50% ikke naturlig fiber, men som følgetråd til et 100% uldgarn synes jeg det fungere rigtig godt.


Diana

Blødt, let og fluffy garn, det er nemt at arbejde med syntes. Fnulrer ikke synderligt. Blødt at have i hænderne og en fornøjelse at arbejde med. Og så kommer det tilmed i nogle skønne farve kombinationer


Jeanette

Dejligt garn som er nemt at strikke med. Har strikket den sammen med en guldtråd til at pandebånd, men har planer om at strikke den sammen med noget uldgarn til en lille barnevest meget snart.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv