Hobbii

Monteringspude Deluxe 40 x 50 cm

Vores lækre Monterinspude Deluxe hedder ikke blot deluxe, men den er også deluxe. Puden er nemlig fyldt med fanastiske kapokfibre.

Hvis du ikke har hørt om kapok endnu, så introducerer vi dig glædeligt for det her, for kapok er et virkelig lækkert, miljøvenligt produkt.

Skal du hækle eller strikke en dukke til dit barn eller barnebarn? Så kan du ligeledes bruge fyldet af puden som fyld til alverdens slags bamser. Bamser med kapok som fyld er perfekte til babyer, som kommer alting i munden. For savl kan hurtigt danne grobund for bakterier og skimmelsvamp, hvis bamsen er fyldt med det tradionelle polyester- eller bomuldsfyld. Med kapok som fyld er du sikker på at undgå dette.

Kapokfibrene stammer fra både Sydamerika, Afrika og Asien. Kapok siges for at være CO2 neutrale, da træerne absorberer mere CO2, end hvad der bruges på transport af fibrene fra skoven til forbrugeren. Puderne er forsynede med lynlås, så du selv kan justere mængden af fyldet alt efter om du foretrækker en mere eller mindre fyldig pude.
Når du skal til at vaske puden, skal du tage kapokken ud af puden inden vask. Vask bolsteret og efter endt tørring af bolsteret, fyldes kapokken i igen. Giv gerne puden en extra tørretumbling for at ”fluffe” kapokfibrene i puden. Puden kan vaskes med kapok i, men det kræver en meget lang tørring og oftest kan du nøjes med blot at vaske bolstret.
Hvis du på et tidspunkt synes at puden har "sat" sig lidt, så kan du med fordel give den en tur i tørretumbleren, så bliver fibrene mere fyldige igen.

Puderne bliver produceret på en dansk systue i Vietnam, hvor der bliver sat stor vægt på produkternes kvalitet samt gode arbejdsforhold for de ansatte.

Det anbefales at tørre pletter af med en klud med varm vand og mild sæbe. 

Mål: 40 x 50 cm
Indhold: Kapok

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (11)

Jeanny

Lækre puder og en virkelig god kvalitet……eneste grund til den manglende stjerne,er at puden ikke er pakket ind,så den ikke fylder så meget…..det ville være godt hvis de enten var rullet eller vacumpakket,så de er nemme at opbevare…..var de vacumpakket,så kunne butikken i Odense have dem i butikken….


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv