Politikens Forlag

Nem strik på store pinde

199 kr  199 kr

“Alle kan strikke, bare det er enkelt nok”. Sådan siger Dorthe Skappel, som er designeren bag de lækre, bløde trøjer i denne bog.

Se et lille udsnit af opskrifterne i billedgalleriet.

Når Dorthe Skappel holder fri fra sit job som tv-vært på norsk tv, er hun travlt beskæftiget med at strikke og designe nye modeller. Som designer er hun kendt for sine enkle opskrifter, der er lige til at gå til.

Det hele startede med en enkel, tyk trøje, som Dorthe Skappel strikkede i en juleferie, og som døtrene Maria og Marthe straks overtog. De omtalte dens enere som deres yndlingstrøje på Marias kendte blog, og blev siden fotograferet i den til kendte norske magasiner og ugeblade. Trøjen skabte så stor interesse, at da opskriften endelig blev tilgængelig, fik rigtig mange gang i strikkepindene. Skappeltrøjen endte på Norsk Folkemuseum i forbindelse med en udstilling om norsk folkestrik - og på den måde blev en succes skabt.

Skappelstrik er i dag et fænomen i Norge. I denne bog har Dorthe Skappel samlet sine populære opskrifter, som alle er topmoderne og superenkle at gå til.

Forfatter: Dorthe Skappel
176 sider - Udgivet i 2015

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv