Populær

Turbine

Op Art-Sokker

249,95 kr  249,95 kr

I “Op Art-Sokker” viser Stephanie van der Liden 19 fantastiske mønstre, der med garanti kan få selv den mest garvede sokkestrikker til at spærre øjnene op. Stephanie van der Linden er nemlig inspireret af 1960’ernes Op Art-bevægelse og dens optiske illusioner og grafiske tricks, der giver strikkemønstrene et helt særligt udtryk. “Op Art-Sokker” leger med forskellige strukturer og teknikker, flerfarvestrik, skyggestrik, ribmønstre og detaljer, som tilsammen skaber opsigtsvækkende og imponerende designs, der alle præsenteres i store, flotte og farverige fotografier.

De flotte designs ledsages af grundige trin-for-trin-strikkeopskrifter, illustrationer og diagrammer, der hjælper strikkeren til at beherske de specielle mønstre, og læseren for forklaret baggrundshistorien for de forskellige optiske tricks og små, interessante historiske nedslag. Bogen indeholder en oversigtover ordforklaringer og basisteknikker, som fx forskellige slags opslagninger, aflukninger og indtagninger.

“Op-Art Sokker” er en flot og farverig fornøjelse for den erfarne strikker, der leder efter nye udfordringer. De kreative optiske mønstre hæver barren for sokkestrik.

Stephanie van der Linden er strikdesigner og bosat i Friedberg i Tyskland. Hun har udgivet flere strikkebøger på tysk, samt “Around the World in Knitted Socks” på engelsk. Hendes tilgang til sokkedesign bunder i hendes baggrund i matematikken og kemiens systematiske verden, og hun fandt inspiration til denne bog igennem hendes samling af Op Art-inspireret keramik.

Forfatter: Stephanie van der Linden
160 sider - Udgivet i 2015.

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv