SPAR 68%

Turbine

Hækleguiden

text_you_save

249 kr  Fra 79 kr

Vil du gerne lære at hækle, men ved du ikke helt, hvordan du kommer i gang? Eller er du en øvet hækler, der søger nye udfordringer? Med Hækleguiden kan du lære både grundlæggende og videregående teknikker og mønstre i dit helt eget tempo. Tracey Todhunter giver uddybende information og ekspertråd, så du undgår de typiske begynderproblemer

Hækleguiden er inddelt i 5 kapitler, som følger dig fra de allerførste masker til de sidste finesser. Trin for trin-billeder gør det nemt at følge forklaringerne, og hvert kapitel indeholder overskuelige startprojekter, der gør det nemt at afprøve dine nye færdigheder. Udover Traceys opskrifter deler 4 gæstedesignere deres egne yndlingsopskrifter, der inspirerer til at arbejde med teknikken som en rigtig hækledesigner.

Om forfatteren
Tracey Todhunter er en af Storbritanniens mest velansete hækledesignere. Hun har mere end 20 års erfaring med undervisning og forstår at opbygge selvtilliden hos begyndere. Med klare instruktioner og projekter, der er nemme at gå til, udfordrer hun sine elever til at udvikle deres evner og lære nye mønstre, der kan bruges til et væld af projekter – kun fantasien sætter grænser!

Sideantal: 160 sider
Forfatter:  Tracey Todhunter 
ISBN: 9788740612547
Udgivet: 06-10-2017 

Nikie-Ea Brinch Mathiasen

Rigtigt god bog, med mange gode opskrifter, lige til at gå til.. ❤

God til nybegynderen med how-to-do..


Jytte Mogensen

God bog. Mange gode mønstre og teknikker.


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv