Crossbody/Belt Bag

Sæt dit eget præg på tidens bæltetaske-mode med en hjemmehæklet version

Er du lige så vild med bæltetasker, som vi er? Så har vi den perfekte opskrift lige her.

Med opskriften på den hæklede bæltetaske kan du være med på moden og samtidig sætte dit eget præg på den. Tasken kan hækles i enkelt eller dobbelt tråd Cosy, som giver forskellige størrelser. Tasken har lækre detaljer som foer (vejledning her), lynlås og læderrem - og størrelserne på tilbehøret afhænger naturligvis af størrelsen på tasken.
Opskriften er beskrevet med både enkelt og dobbelt tråd – følg hæklefastheden som angivet på billederne af taskerne for at opnå samme størrelser og det bedste resultat.

Bæltetasken kan bæres over skulderen, rundt om maven eller i bæltet. 

Praktisk og pæn – værsågod! 

Her kan du let og hurtigt købe alt, hvad der skal bruges til denne opskrift.

Clover

Hæklenål Amour

69 kr
Bredde
3,0mm

Clover

Hæklenål Amour

69 kr
Bredde
4,0mm

Katarina Abildkvist

Kunne godt tænke mig et billede af de første 13 omg. Syntes der er meget forskel på ens hæklefasthed og derfor ser det forkert ud når den første del er hæklet. Jeg er nu igang med 4 forsøg! Vil gerne lave den store med enkelttråd og lynlås 25 cm.


Grethe

jeg er helt vild med bæltetasken , men der er rigtig mange problemer med monteringen......det ville være dejligt om man kunne få lidt mere vejledning i hvordan man gør det, måske i form at en video


Nadia

Er jeg den eneste som har problemer med dette mønster?
Hvis jeg slår de 10 m op som skrevet, er det lige som om st jeg ender med at have for mange masker og mit arbejder bølger helt vildt. Jeg har prøvet st gå ned til 6 m og så får jeg ingen problemer. Jeg har prøvet på snart alle nål størrelser med samme resultat. Hvad gør jeg forkert?


Helle Jørgensen

Mangler en video der viser hstm indtagning


Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv