Happy Bears

Store og superbløde bamser.

Nu kan du hækle denne store bamse, der vil smelte ethvert barns hjerte. Den er hæklet i Go Handmades superbløde velourgarn Bohéme Velvet Double, som giver en smuk struktur og passer perfekt til denne type bamser. Den færdige bamse måler ca. 40 cm. 

Bamsen hækles med nål 4-5, afhængig af din hæklefasthed. Du skal bruge 200 g. Bohéme Velvet Double i to forskellige farver samt to sikkerhedsøjne str. 14 mm og fyldevat.

God fornøjelse!

Ulla

Det bedste velourgarn jeg har prøvet. Med en nål 4,5 rakte garnet fint.


Mie

Garn i lækker kvalitet. Opskriften er nem at gå til


Edith Nissen

Hvor kan jeg finde opskriften på den søde Happy Bears i størrelse 34 cm, så den i jeres nye fine butik i Roskilde, både opskrift og bamse. Købte garnet til den, da jeg fik at vide jeg kunne få den på jeres hjemmeside, men det er ikke lykkedes mig. Mvh Edith.


Suezanne

Super nem opskrift, og lækkert garn at arbejde med. Er dog kedeligt at garnet IKKE rækker hvis man bruger hæklenål nr. 5, som der ellers står i opskriften☹️
Så nu trævler jeg op, og starter med en mindre nål🥺


Conni Crafack

Der står i opskriften. At man kan bruge nål 4,5 el 5. Jeg har brugt nr 5. Og mangler nu lidt garn til det sidste ben for at få den færdig🙁. Og hvis man ikke skal bruge andet. Koster det i porto🥴


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv