Mit navn er Catalina, men jeg bliver kaldt Katerina.

Jeg er rumænsk og bor i Holland, og jeg genfandt for nylig min kærlighed til hækling og alle garn-relaterede håndværk på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg følte mig overvældet af mange store forandringer: jeg fik et barn, flyttede til et andet land, og blev hjemmegående husmor.

Min mor lærte mig at hækle for mange år siden i min barndom. På et tidspunkt drillede alle hende og sagde, at jeg var blevet en bedre hækler end hende. Jeg genopdagede dette smukke håndværk for to år siden og det jeg er så glad for.

I min barndom elskede jeg altid at designe tøj og jeg plejede at genskabe det tøj jeg gerne ville købe, men som jeg ikke havde råd til. Nu elsker jeg at hækle tøj og jeg elsker at dele håndværket med andre og vise andre hvordan de selv kan kreere det.

Jeg designer hækleopskrifter i samarbejde med Hobbii som du kan finde gratis på hjemmesiden, men jeg designer også under mit eget mærke: ByKaterina Crochet

Jeg startede ByKaterina Crochet, fordi jeg gerne ville vise alle, at man sagtens kan skabe rigtig flot og moderigtigt tøj med dette “gammeldags” håndværk.

Følg mig her:

Instagram

Blog


Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv