Jennifer Santos - Super Cute Design

Mit navn er Jennifer. Jeg bor i Gøteborg, Sverige sammen med min mand og vores to små drenge Dylan og Tristan - ja, og selvfølgelig vores lille sphynx kat Pixie som altid vil lege, når jeg arbejder hjemmefra.
Jeg har altid haft en kærlighed til hækling. Jeg startede med at hækle Amigurumi for 9 år siden. Dengang hæklede jeg kun ud fra andres opskrifter, men med tiden begyndte jeg at lave mine egne. I starten var mine opskrifter bare noter i en lille bog som jeg knap nok selv kunne læse, for jeg havde ingen planer om at dele dem med nogen. Det var faktisk først i 2015, da jeg oprettede min instagram profil, at det gik op for mig, at folk var interesserede i mine opskrifter. Så i december 2015 offentliggjorde jeg min aller første opskrift af en hæklet honningkagemand.


Alle mine designs er inspireret af kawaii.Kawaii betyder super nuttet på Japansk - og det er lige i min ånd. Jeg elsker nemlig at tilføje nuttede ansigter på alt jeg laver. Desuden har jeg en sød tand og det er derfor jeg har lavet så mange lækre designs. Jeg har mange planer for fremtiden. En af dem er, at gøre hækle design til mit fuldtidsjob, så jeg fortsat kan lave nuttede opskrifter der, forhåbentligt, giver folk et smil på læben.

Gratis

Kawaii Taske

Børnetaske med musse ansigt

Se opskriften her

Gratis
Gratis

Kawaii Regnbue Tæppe

Regnbue er min ynglingsfarve

Se opskriften her

Gratis

Kawaii Søde Krukker

Sødt begynder projekt

Se opskriften her

Gratis

Kawaii Panda Tæppe

Tæppe hæklet i C2C

Se opskriften her

Gratis

Kawaii Regnbue Kage

Dessert til legekøkkenet

Se opskriften her

Nyhed Gratis

Snemandsdukke

Venter spændt på at den første sne falde

Se opskriften her

Nyhed Gratis

Juletræsdukke

Pynt op til jul med denne søde juletræsdukke

Se opskriften her

Nyhed Gratis

Honningkagedukke

Denne søde honningkagedukke venter spændt på at julen træder ind.

Se opskriften her

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv