Bag Lile.dk står jeg, Stine Radicke. Jeg er uddannet tekstilformidler og jeg har en skabertrang, som ikke er til at underkende. Som barn har jeg tilbragt hver sommer i min mormor og onkels systue, primært på klippebordet, med en skål blandede knapper, hvor jeg lige kunne klemme mig op langs vægen, mens min onkel klippede mønsterdele ud af de store stofruller og så har jeg en særlig kærlighed til garn. Denne kærlighed fik for alvor lov at spire, da jeg i forbindelse med mit studie var i Island. Her var jeg for at brodere på en Islandsk saga, men al den viden jeg fik om får, vaskeri, farvning og produktion af garn kombineret med de vanvittigt velassorterede garnhylder i supermarkederne gjorde, at jeg straks greb strikkepindene og jeg har faktisk ikke lagt dem fra mig siden. Jeg strikker så snart, det kan lade sig gøre og jeg har altid et strikketøj med mig i tasken. 

Jeg designer strikkeopskrifter i samarbejde med Hobbii, som er at finde gratis på Hobbii.dk, men jeg designer også strikkeopskrifter på Lile.dk.

Lile.dk er startet med ønsket om at udbrede strikkehåndværket. Jeg strikker med udgangspunkt i min egen familie og med en tanke om, at det færdigstrikkede produkt skal være brugbart og strikkeopskriften skal være til at forstå.

Følg Stine på de sociale medier her: 
Instagram
Facebook
Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv