Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

Opbevarings Etui

Til hæklenåle, strikkepinde og tilbehør

Spar 90 kr. 189 kr. 279 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

 • Brand:
  Hobbii
 • Materiale:
  Ydre: 100% polyester / For: 100% bomuld
 • Mål:
  30 x 18 x 3,5 cm
 • Vaskeanvisning:
  Tørres med en fugtig klud

Få styr på sagerne med dette smarte opbevarings etui! I udformningen af denne organiser, er der udtænkt de mest optimale opbevaringsløsninger til dit strikke- og hæklegrej. Du kan snildt have masser af hæklenåle, strikkepinde og rundpinde med dig på farten i dette etui. Samtidig er der plads til dine småting som endestoppere, maskemarkører, maskeholdere, stoppenåle, målebånd, og hvad du ellers ikke kan undvære. 

Vi har tænkt på selv de mindste detaljer for at opnå bedst mulig organisering. De transparente lommer giver dig et hurtigt overblik over indholdet, og de mange lommer i forskellige størrelser kan bruges efter behov. Der er lommer der passer til de brede rundpinde, lommer til dine sæt af fem strømpepinde, og elastikker der kan holde dine hæklenåle på plads. Se billederne og bliv inspireret! Foran på etuiet er der også en dyb lomme, der lukkes med velcro.

Alt i alt den perfekte, praktiske indretning til dit vigtigste udstyr, når du fx skal ud at rejse - lige til at pakke ned i projekttasken! 

Majbritt

Pungen er perfekt at have med i tasken. Når man som jeg altid medbringer et strikketøj er det praktisk altid at have det mest nødvendige lige ved hånden. Der er styr på tingene, små dele bliver ikke væk og mere sarte dele, som feks. bambuspinde er godt beskyttede.


Lene

Jeg har lige købt denne pung. Alle mine strikkepine og hæklenåle kan være deri. Jeg er bare SÅ glad for, at der er kommet orden på dette.
Lene


Ritu

Perfekt til både hæklenåle og tilbehør


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv