Pony

Perfect Udskiftelige Rundpinde

Vælg Bredde

Udskiftelige rundpinde i bæredygtigt træ fra Ponys Perfect-serie.

Pony Perfect udskiftelige rundpinde er lavet ved at sammenpresse tre træsorter. Således dannes det flotte farvespil helt naturligt og 100% uden kunstige farvestoffer. Valget af træsorter giver en smuk, glat, stærk og fleksibel pind at arbejde med. Pindene passer til Pony Perfects wire, der fås i fem længder fra 40 til 120 cm. 

Overgangene mellem pind og kabel er glatte, så maskerne glider ubesværet hen over pindene uden at hænge fast ved overgangene fra pind til kabel. Desuden er det nemt og hurtigt at skifte størrelse på rundpindene med det smarte gevindsystem. Med Pony Perfect får du masser af kvalitet for pindene.

De udskiftelige rundpinde fås i 12 størrelser: 3, 3.5, 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 6.5, 7, 8, 9 og 10 mm. Længden af rundpinden afgøres af længden på det kabel, du anvender. 

De hertil passende kabler kan du finde her.

Sara

Ét .. de er VIRKELIG noget af det smukkeste jeg har set.
To .. de er SÅ lækre at have i sine hænder.
Tre.. det fungerer bare med at skrue af og på- ikke noget med at wiren falder af. Skøn oplevelse at strikke med de her Pony pinde ❤️


C

Dejlig spids, garnet glider fint og de er behagelige at have i hånden. Dog kan wirene dertil godt være en smule svære at trække garnet over ☺️


Sara

Kan kun give max stjerner for:
Funktionalitet, følelse og æstetik


Carina Lykke

Virkelig fine pinde i godt materiale. De er lækre at holde på, og garnet glider let over. Dog har jeg en enkelt gang oplevet at kablet faldt fra, dette kan dog absolut have været en brugerfejl.


Emma

Er meget tilfreds med disse rundpinde spidser. Garnet glider let henover pindene, dog er spiserne meget spidse på de tyndeste rundpinde, men ellers intet dårligt at sige.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv