SPAR 60% 150 kr Populær

Turbine

Plus Strik

text_you_save

249 kr  99 kr

Ny strikkebog indeholder alt, hvad du har brug for at vide om sweaterkonstruktion til plus size-kvinder.

Plus size-kvinder møder mange udfordringer, når de strikker, fordi de ofte har brug for anderledes pasformer end andre kvinder. Denne nye strikkebog med elegante opskrifter vil give plus size-kvinder mulighed for at strikke moderigtigt tøj, som fremhæver det bedste ved deres krop.

Tøj til plus size-kvinder kræver andre designs. Det kan f.eks. være bredere halsudskæringer eller skuldre, højere ærmegab eller en længere krop.

I bogen giver Lisa Shroyer de bedste tips til en god og behagelig pasform og facon, så modellerne sidder perfekt. Alle kapitler i bogen starter med en grundig gennemgang af en sweaterkonstruktion. Herefter følger en simpel, men elegant model, designet efter konstruktionen. På den måde kan man hurtigt lære at strikke konstruktionen og begynde at designe selv. Hvert kapitel har desuden opskrifter på mere detaljerige og komplekse modeller man kan strikke eller lade sig inspirere af.

I alt indeholder bogen opskrifter på 15 smukke sweaters og den giver masser af vejledning til at forsætte med at designe selv.

Om forfatteren:
Lisa Shroyer er selv plus size-strikker og redaktør på strikkemagasinet Knitscene. Hun har også arbejdet som opskriftsredaktør på strikkemagasinerne Interweave Knits og Knitscene. Lisa har strikket hele sit liv og har i sin første bog kombineret sin ekspertise og sit øje for design med sin lidenskab for plus size-strik. Hun bor i North Carolina, USA.

Forfatter: Lisa Shroyer
176 sider - Udgivet i 2015

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv