Cocoknits

Projekt Portfolio

24.500 point

Dette produkt kan kun købes med point
Læs mere om Hobbii's Pointshop her
Dette produkt kan kun købes med point
Læs mere om Hobbii's Pointshop her

Nu får du muligheden for at blive helt tjekket, når du ønsker at organisere dine ejendele, mens du er på farten. Typisk har du bøger, magasiner, opskrifter, mønstre osv. med dig i tasken, og forestil dig nu, at du kan samle det hele i en smuk mappe i vaskbart papirstof. Ikke alene kan den rumme indhold af A4 størrelse - den er også indrettet med lommer til fx. blyanter, telefon, Ipad osv.

Som skrevet er mappen lavet af vaskbart papir, og den har en fin elastik omkring til at lukke mappen. Der medfølger yderligere tre elastikker i andre farver, så du kan udskifte farven efter dit humør. Det gælder både elastikken langs indersiden af mappens ryg, samt elastikken, som lukker mappen sammen.

Størrelse:
Højde: 30,5 cm
Bredde: 23 cm
Dybde: 2 cm

Vaskeinstruktion: Hvis du ønsker et mere slidt look, samt et blødere materiale, så har du mulighed for at vaske mappen nænsomt i vaskemaskinen i koldt vand. Efter vask skal du kramme og krølle materialet for at frembringe rynker og tekstur. Lad det derefter lufttørre i dets oprindelige form. Husk at fjerne elastikken inden vask.

jane møller

det kommer til at se rigtig godt ud og er let


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv