Topbar
Spar op op til 62% • Gør et kup! KLIK HER >>

Blød og smart pompon-kvast der ikke er produceret af ægte pels. Pomponer som denne er altså et godt alternativ, hvis du ikke ønsker at bruge rigtig pels til dine projekter.
Pomponen kan bruges som kvast på toppen af en hue, som pynt på en taske og meget, meget mere.

Pomponen har en tryklås fastsyet, så den er klar til at blive monteret. Bemærk at de to dele af tryklåsen er sat sammen når du modtager pomponen, og de skal derfor adskilles før påsyning.

Du vælger selv hvilken størrelse du har brug for til dit projekt - vi kan tilbyde small (10 cm), medium (11 cm) og large (13 cm).

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (9)

Mathilde

Fine pom pom'er 😊 rigtig rart med trykknappen, den gør det både nemmere at sy den fast i hjem og kan tages af ved f.eks vask osv. Fin kvalitet til prisen og flotte naturlige farver (jeg har købt sort og brun)


Paulina

Brugte den hvide til en lyserød Hæklet Djævlehue (til baby) - passer perfekt i størrelsen, giver super sød og nuttet effekt - og så er den også nem at montere!


Sofie

Rigtig fin pompon i en god størrelse. Blød og naturtro. Super fint med knap, det fungerer 100% og så kan man skifte pompon eller tage den af når huen skal vaskes.


Cecilie

De eneste pompomer vi bruger. Virkelig gode og holdbare, og så fine til både almindelige huer og nissehuer!


Anne Bank Nielsen

Virkelig flot og blød, ligner ægte pels. Meget flottere i virkeligheden end på billedet.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv