Topbar
Slå til i dag! Spar op til 62% KLIK HER! >>

Hobbii

PU Organiser

Spar 30 kr. 69 kr. 99 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om produktet

 • Brand:
  Hobbii
 • Materiale:
  PU læder
 • Højde:
  5 cm
 • Diameter:
  10 cm x 8,5 cm

Slut med maskemarkører og nåle der bliver væk i din taske! Med dette faste, runde etui vil du endelig kunne holde styr på alle dine småtterier og finde dem uden problemer.

Organiseren lukkes med en kraftig lynlås, er foret med fløjl og har en lille lomme øverst på indersiden. Det skønne farveudvalg gør det nemt at vælge en farve der matcher din projekttaske.

Du kan også bruge denne organiser til at opbevare smykker og andre småting i. Den vil også være en fin lille gave til en nørklende ven eller bare som ekstra opbevaring i din taske, når du er på farten.

Aase

Jeg har lige fået min skønne lille PU organiser i lilla, hvor farven er præcis som på billedet, en skøn lille glad etui til de små strikke dimser og dutter og evt nåle i låget.
Jeg blev glædeligt overrasket over kvaliteten og størrelsen. Helt bestemt et rigtig godt køb og tænker at jeg har nogle niecer som også vil kunne bruge den til spender og hårelastikker.


June

Har lige modtaget min ok organizer og er meget begejstret. Jeg er normalt til ægte læder, men den her er så fin i den brune at den godt kan bruges som alternativ - og så er prisen jo også noget bedre !!!! Vildt godt køb 👏👏


Karin

Jeg er meget glad for denne. Bruger den til at opbevare oplader og headset når jeg rejser. Det passer lige deri, og tingene er nemme at finde i tasken.


Heidi

Jeg købte den fine lille æske til hækle tilbehør..... Men den er så fin at den er blevet rejse smykkeskrin


Majbritt

Den er bare så fin. Jeg lagde maskemarkører og uldnåle i og brugte den som venindegave. Det var et hit.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv