Hobbii

Rainbow Cotton 8/8

Light 100% Bomuld

Spar 19 kr. 19 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Garnfibre:
  100% bomuld
 • Vægt:
  50 g
 • Løbelængde:
  75 m
 • Garngruppe:
  Light
 • Anbefalede pinde:
  3,5 - 4 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 20 m x 24 p
 • Anbefalet hæklenål:
  3,5 - 4 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask 40°C / Hvid 95°C / Må ikke tøretumbles
 • Hashtag:
  #hobbiirainbowcotton88

Her får du den tykkere version af vores bestseller bomuldsgarn, Rainbow Cotton 8/4

Rainbow Cotton 8/8 er spundet med 8 tråde og er derfor dobbelt så tyk som den klassiske 8/4 kvalitet, der kun er spundet med 4 tråde. Dette vidunderlige bomuldsgarn består af 100% blød og naturlig bomuld, og du er garanteret et garn i topkvalitet til en vaskeægte lavpris. Hvert nøgle er desuden udstyret med EasyStart, der gør det enkelt at trække tråden ud fra midten af nøglet.

Rainbow Cotton 8/8 egner sig både til strikke- og hækleprojekter - så giv dig bare i kast med interiør, amigurumi, karklude, grydelapper, håndklæder, børnetøj, tøj og alt andet du kan komme i tanke om. Vi har selvfølgelig designet et par gratis opskrifter, som du finder under fanen "Opskrifter".

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/.

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (103)

Fie

Et af de bedste garn jeg har prøvet!
Rainbow er perfekt til alle, lige fra begyndere til de mest erfarne. Jeg har personligt brugt det til både sweater, tæppe (ikke anbefalet :/) og amigurumi. Det endte jeg syntes kan være lidt af et problem er at garnet godt kan skille sig lidt når man hækler for stramt eller hurtigt og så skal man jo tilbage og samle det igen :(
However, jeg vil helt klar anbefale Rainbow garnet, lige meget størrelsen og tykkelsen!


Anna Helena Toft

Har strikket med det her garn nu rigtig længe. Jeg er blevet helt forelsket i det nu, fordi det har en god koncisstens når man strikker.
Selvom man skal bruge mange nøgler til en karklud på 30 cm. eller et håndklæde, hvor jeg plejer at bestille 5 stk, så bliver det bare et SÅ FLOT RESULTAT!
KAN VARMT ANBEFALES.
HUSK PIND NR. 4!!! Den syntes jeg er bedst, at strikke med når man strikker med 8/8 bomuldsgarn :-) <3


HELLE

Bedste 8/8 bomuldsgarn; og som med ALT andet garn, handler jeg altid hos hobbii - pga det DEJLIGT STORE udvalg af farver ! :-D , pga altid hurtig afsendelse; selv under corona, pga de mange fordele som medlem; - og som flere andre også skriver her; det er simpelthen lykken med start-tråden! GarnGudernes gave til os garn-fanatikere! :-D


Camilla

Virkeligt lækkert bomuldsgarn, utroligt nemt at hækle med og det perfekte "begyndergarn". Farveudvalget er stort og lækkert og det eneste minus er derfor, at det er svært at begrænse sig .. Egner sig godt til bla. Gæstehåndklæder, holder smukt både form og farve efter flere vaske.


Mia

Super godt 8/8 garn. og at der er starttråd så bliver jeg aldrig hidsig fordi jeg ikke skal pille en halv nøgle op før jeg finder starten! Jeg er igang med at lave en skøn stor blæksprutte i dette garn, glæder mig utroligt meget til den er færdig. 13 nøgler, det er noget af et projekt!


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv