SPAR 15%

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% økologisk bomuld
Vægt 50 g
Længde 170 m
Anbefalede pinde Strikkepinde 2,5-3,5 mm / Hæklenål 2,5-3,0 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 27 m x 36 p
Garngruppe Super Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 40°C / Hvid 95°C / Tørres fladt
Hashtag #hobbiirainboworganicprint

Hobbii

Rainbow Organic 8/4

Super Fine100% Økologisk Bomuld

Køb mere - spar mere

Antal Spar Pris/stk
15 25% 15 kr
20 40% 12 kr
text_you_save

20 kr  Fra 17 kr

Vælg farve:

OBS! Dette produkt udgår og lageret skal tømmes - Gør et KUP inden det er for sent

Vores nuværende Rainbow Organic serie udgår desværre, men fortvivl ikke: En ny og forbedret serie er på vej! Den nye serie lander højst sandsynligt i løbet af 2021. 

Hobbiis helt eget økologiske bomuldsgarn i en blød, klassisk og superlækker 8/4 kvalitet. Garnet består af 100% økologisk bomuld, som både er spundet og farvet på en miljømæssig og bæredygtig måde.
Farveudvalget breder sig over en masse smukke farver, så der er helt sikkert en farve der passer til dit næste strikke eller hækleprojekt. Det er bare med at vælge farve og komme i gang.

Et nøgle løber 170 meter på 50 gram og det anbefales at bruge pind/hæklenål i størrelser 2.5-3.5 mm.

Rainbow Organic 8/4 er specielt velegnet til baby- og børnetøj, da det er 100% økologisk, men kan med fordel også bruges til karklude, gæstehåndklæder, grydelapper, legetøj, sommertøj, interiør, dyr, tæpper og lignende. Tørretumbling anbefales ikke til trøjer og lignende, men kan sagtens benyttes til klude og håndklæder.

Rainbow Organic er selvfølgelig GOTS certificeret (Nr. 2017-057) og er dermed din garanti for, at garnet er produceret med omtanke og respekt for miljøet - helt uden brug af kemiske pesticider og kunstgødning mm.

Om GOTS:
GOTS certificering er en internationalt anerkendt standard, som benyttes for miljømæssig og socialt ansvarlig produktion af økologiske tekstiler. Det betyder meget høje krav til alle led i forsyningskæden, lige fra råvarerne høstes, til du har det færdige produkt på pindene. Du kan læse mere om GOTS certificeringen her: https://www.eco-branding.dk/miljoemaerkning/gots.aspx


Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (285)

Lis Lykke

Udervejs første gang jeg prøver RAINBOW 8/4 og blev glædeligt overrasket da det lige er det garn der er bedst til små svøb til nyfødte svøb som jeg strikker til samt små huer. Dejligt blødt. Har før købt bomuld junior 8/4, men det er altså bedst til klude og små gæstehåndklæder. Så dejligt at jeg kom ud af min komfortzone og fik købt RAINBOW, det er ikke sidste gang. Så jeg ser frem til at strikke mange babytæpper til de nyfødte og for tidligt fødte. Tak for altid hurtig levering. Men denne gang glemte I bolsjerne, hihi. Mvh Lis Lykke


Jannie P.

Skønt garn - intet mindre!
Jeg bestilte en omgang af dette garn hjem, da man datter skulle have et hæklet tæppe i fødselsdagsgave. Jeg blev så positivt overrasket over hvor blødt det var, samt hvor fast det var. Denne kombi gjorde at det ikke blev træls at hækle med i længden, som er vigtigt med sådan et stort projekt.
Det eneste man kunne "forbedre" er at vi får endnu større farvevalg i organic-garnet ;)

Jeg kan derfor kun anbefale dette garn, hvis man leder efter fasthed og ikke mindst lækkert blødt garn!


Vera

Rainbow Organic 8/4, er nemt at arbejde med, det er rigtig dejligt at lave noget med, og ikke midst økologisk. Jeg laver meget med det, og det lever 100% op til mine krav, og det er også nogle dejlige farver. Du kan lave mangle kombination, blandt andet pastel, kraftig og neutral. Kan varmt anbefales
😘


Katja Heinze Klitte

Det lækreste bløde garn jeg længe har arbejdet med. Der vil ryge mange ting af hæklenålen med det her garn. Den lyserøde farve får mig til at tænke på jordbæris og sommer - den er så lækker i farven. Det ville dog være fantastisk hvis farveudvalget i øko var liiidt større :-)


Lillian Petersen

Dejligt garn at hækle med. Tilpas fast i tråden.
I begyndelsen af december købte jeg den rigtige julerøde farve (059) og hæklede et par fine julekurve med læderhank.
Vil helt sikkert hækle nogle påskekurve i nogle af forårsfarverne til Værtindegave og lignende.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% økologisk bomuld
Vægt 50 g
Længde 170 m
Anbefalede pinde Strikkepinde 2,5-3,5 mm / Hæklenål 2,5-3,0 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 27 m x 36 p
Garngruppe Super Fine
Vaskeanvisning Maskinvask 40°C / Hvid 95°C / Tørres fladt
Hashtag #hobbiirainboworganicprint

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv