SPAR 32% 20 kr Populær

Detaljer om garnet

Brand Mayflower
Indhold 60% Bomuld, 20% Polyamid, 20% Viskose
Vægt 250 gram
Længde ca. 125 meter
Anbefalede pinde 8 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 8 m x 14 p
Vaskeanvisning Maskinvask ved maks 40°C / Tørres fladt

Mayflower

Ribbon

60% Bomuld, 20% Polyamid, 20% Viskose

text_you_save

62 kr  Fra 42 kr

  • Nem og sikker handel
  • Fragt fra 31 kr
  • Fragtfrit over 499 kr
  • Levering 1-2 dage
  • 31 86 33 57

Vælg farve:

Lækkert båndgarn fra danske Mayflower af bomuld, polyamid og viskose. 

Garnet har - til forskel fra mange andre båndgarner - partinummer, hvilket sikrer dig, at du ved større projekter kan være helt sikker på at få netop den samme indfarvning igen, så længe partinummeret er det samme.

Ribbon er af utrolig høj kvalitet, idet garnet ikke er lavet af overskudsmaterialer fra stofindustrien, som båndgarn ellers typisk er. Garnet kan anvendes til et utal af projekter indenfor interiør, såsom tæpper, puder, gulvtæpper, taske, brødkurve og grydelapper - det er kun fantasien, der sætter grænser :-) 

Find gratis Ribbon-opskrift på en taske med hank her.
Find gratis Ribbon-opskrift på lave kurve her.
Find gratis Ribbon-opskrift på høje kurve her.

Du kan også hente inspiration til projekter hos vores gode ven Tante Tråd her:
Multi Ribbon kurveskjuler
Hæklet Ribbon skjuler

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (44)

Lis Vinther Olesen

Efter et tip af "ligesindede hæklere" i bussen, smuttede jeg ind på denne hjemmeside for at finde opskriften på de smarte kurve man kan lave - og derefter bestilte jeg garnet (og nitter og læder) - nok til 3 kurve. Jeg har lavet den ene, og godt i gang med den næste ... det bliver til julegaver. Den respons jeg har fået fra dem som har set dem er - det ser da super godt ud, og meget moderne. Det er ikke sidste gang jeg skal lave ting med det garn.


Lis Krogh

Prøvede dette spændende garn for kort tid siden. Bestille to nøgler først..... jeg delte et nøgle op i to lige store dele og strikkede et par fantastiske grydelapper i dobbelt ribben med pinde 7,5 i perlestrik. Der kan lige nøjagtig blive til et par i i et nøgle. Ikke sidste gang jeg bestiller det garn


Lin Larsen

Er virkelig imponeret over garnet. Det er super flot og der er utallige af muligheder. Det er nemt at arbejde med og resultatet ser professionel ud. Selvom jeg ikke er nybegynder i forhold til hækling, så ville jeg varmt anbefale dette produkt til andre som lige er begyndt at hækle.


Lillian Bidstrup

Vi var på seminar og havde fået 2 timer til at hækle Hobbii kurve, vi var 12 kvinder, nogle nybegynder, andre øvede, jeg var læreren. Der var købt Ribbon til kurvene og deltagerne var begejstrede over hvor godt det var at hækle af. Nogle har så efterfølgende bestil mere Ribbon.


Louise Krogh Christensen

Virkelig lækkert garn! Det former sig rigtig flot og spændende, og det virker stærkt. Man får den farve, som man kan se på billederne, når man bestiller, så man behøver ikke være nervøs for, om det er de forkerte farver, man får bestilt. Jeg er meget tilfreds med garnet.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Brand Mayflower
Indhold 60% Bomuld, 20% Polyamid, 20% Viskose
Vægt 250 gram
Længde ca. 125 meter
Anbefalede pinde 8 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 8 m x 14 p
Vaskeanvisning Maskinvask ved maks 40°C / Tørres fladt

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv