SPAR 29% 20 kr Populær

Detaljer om garnet

Brand Hobbii
Indhold 100% Bomuld
Vægt Ca. 250g
Længde Ca. 125 meter
Anbefalede pinde 8 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 8 m x 14 p
Vaskeanvisning Maskinvask ved maks 40°C / Tørres fladt

Hobbii

Ribbon

100% Bomuld

text_you_save

69 kr  49 kr


Vælg farve:

Vores eget kvalitets-båndgarn bestående af 100% blød og naturlig bomuld. Designet med passion og kærlighed til Danmarks dejligste garnkunder.

Garnet er af ekstra høj kvalitet i forhold til andre Ribbon garner. Det har du vores ord på. Hobbii Ribbon er ikke produceret af overskudsmaterialer, som lignende kvaliteter er. Vores er lavet 100% bomuld og giver en helt anden oplevelse at arbejde med. Kald det hvad du vil, eller gør som os og kald det Danmarks BEDSTE Ribbon-kvalitet.

Garnet kan anvendes til et utal af projekter indenfor interiør, såsom tasker, tæpper, puder, kurve, grydelapper og meget, meget mere.

Værsgo' at drøm dig væk i de 17 smukke farver.

Find opskrifter til garnet her: Opskrifter (26)

Anette

Så prøver jeg igen. Dette fantastiske lækre suverænt bedste ribbon der eksisterer er helt igennem det bedste til utallige fantastiske projekter ud i hobby verdenen. Den er lækker skøn og ergonomisk god at arbejde med og i. Jeg er totalt ude i hampen når jeg går igang med mine syslerier i Ribbon. Man bliver så fordybet at jublen ingen ende vil tage. Tommel op for denne skønne Ribbon


Jette Storm

Det er en rigtig god garn i har fået lavet der. Dejlig blød og gir ent flot resultat på det færdige arbejde. Havde dog et lille problem med det første jeg købte hvor et nøgle var der 3 ender jeg kunne starte med og så lignede det et brugt nøgle da jeg tog banderolerne af. Men så der var der god service fra jer hvor i sendte et nyt til mig :)


Marianne Kirsten Nielsen

Jeg har nu hæklet en Ribbon taske og jeg måtte have lidt hjælp af min forlovedes mor til at få lavet bunden og efter at have trævlet siderne op en gang fik jeg selv gennemskuet at jeg havde for mange masker og så blev resultatet først da rigtigt flot. Så nu er tasken klar til at få sat en hank på.
Garnet var helt hele vejen igennem.


Jonna henriksen

Jeg har strikket en dejlig stor taske i Ribbon og blev så glad for den, så jeg har købt flere ruller af garnet. Har hæklet en kurv og har planer om at hækle yderligere 5-6 stykker til gavekurve. Så har jeg altid kurve som kan fyldes med hæklede klude, grydelapper eller sokker og andre spændende ting.


Annette Sloth

Jeg har aldrig prøvet at hækle med stofgarn og har fra andre erfaret, at det kan være noget vanskeligt. Det er det overhovedet ikke med dette fantastiske garn - det er nemt og resultatet bliver SÅ flot. Jeg bestilte heldigvis flere nøgler og farver - så jeg har til et par "ting" mere.


Skriv en anmeldelse

Detaljer om garnet

Kategori Forside
Brand Hobbii
Indhold 100% Bomuld
Vægt Ca. 250g
Længde Ca. 125 meter
Anbefalede pinde 8 mm
Strikkefasthed 10 x 10 cm = 8 m x 14 p
Vaskeanvisning Maskinvask ved maks 40°C / Tørres fladt

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv