⏰SLUTTER I AFTEN⏰  ☀️ Solskinspriser ☀️   Spar op til 67%

Hobbii

Ribbon

Bulky 100% Bomuld

Spar 100 kr. 100 kr.

Levering 1-3 dage

Fragt fra 35 kr.Gratis på ordrer over 549 kr.

Vi er Fremragende på Trustpilot

Detaljer om garnet

 • Brand:
  Hobbii
 • Indhold:
  100% Bomuld
 • Vægt:
  Ca. 250g
 • Løbelængde:
  Ca. 125 meter
 • Garngruppe:
  Bulky
 • Anbefalede pinde:
  8 mm
 • Strikkefasthed:
  10 x 10 cm = 11 m x 15 p
 • Anbefalet hæklenål:
  5 - 6 mm
 • Vaskeanvisning:
  Maskinvask ved maks 40°C / Tørres fladt
 • Hashtag:
  #hobbiiribbon

Hobbii Ribbon er vores eget dejlige båndgarn, som i mange år har været en superpopulær, fast del af vores sortiment. Garnet produceres af ren bomuld i en høj kvalitet og laves specielt til Hobbii. Det består af en flad, strikket tube, som giver et flot udtryk, når det hækles eller strikkes.

En del båndgarner laves på blandede kvaliteter eller af overskudsmaterialer. Vores Hobbii Ribbon er lavet på 100% bomuld og giver en helt anden oplevelse at arbejde med. Vi har lagt stor omhu i at finde det perfekte båndgarn i rene naturmaterialer. Det skal have en god balance, hvis garnet skal være tilpas blødt at arbejde med, men samtidig have nok fylde og fasthed, som kan give formstabilitet. 

Hobbii Ribbon er slidstærk og nem at arbejde med. Den kan bruges til et utal af projekter indenfor interiør, såsom tasker, tæpper, puder, kurve, grydelapper og meget, meget mere. Værsgo' at drøm dig væk i de mange smukke farver, som er skabt til at inspirere.

Garnet er OEKO-TEX® certificeret (nr. 2076-311). Find mere info om certificeringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

Find opskrifter til denne vare her: Opskrifter (91)

Trine

Så lækkert ribbon garn... jeg har længe ville prøve det og da jeg tilfældigvis kom forbi en af jeres butikker tænkte jeg at det var nu... det blev til en super flot brødkurv som har gjordt at jeg nu skal igang med nogen flere d dette garn giver så flot et udseende især i forhold til det alm stofgarn jeg har brugt før.
Det er dog lidt hårdt at hækle i, men jeg hækler også stramt


Anette

Så prøver jeg igen. Dette fantastiske lækre suverænt bedste ribbon der eksisterer er helt igennem det bedste til utallige fantastiske projekter ud i hobby verdenen. Den er lækker skøn og ergonomisk god at arbejde med og i. Jeg er totalt ude i hampen når jeg går igang med mine syslerier i Ribbon. Man bliver så fordybet at jublen ingen ende vil tage. Tommel op for denne skønne Ribbon


Mathilde

Ribbon fra Hobbii er efter min mening det bedste stofgarn der er på markedet pt. Det er lækkert at hækle i, holder faconen når projektet er færdighæklet og farverne er meget flotte. Jeg bruger ALTID dette garn når jeg skal hækle i stofgarn, og jeg kan ikke lade være med at anbefale det vidt og bredt til andre der skal bruge denne type garn. En sikker vinder i mine øjne!


Sofie

Super lækkert garn, det bygger hurtigt op og er “fast” når hæklet men stadig blødt, så det perfekt til bl.a. kurve.
Det eneste jeg kan sætte en finger på, er at man først kan se at den anbefalede hæklenålsstørrelse er 5-6 mm på banderolen når du får garnet, og ikke online. Det gjorde desværre at jeg ikke havde den rigtige nål og måtte efterbestille.


Julie

Ribbon er så lækkert garn! Det kommer i mange flotte farver, det holder farven efter lang tids brug, det holder også formen, og det "trækker ikke skævt", når man hækler med det. Det er hårdt for hånd og skulder at hækle med, det skal man lige være forberedt på, men resultatet bliver så godt og holdbart, at det for mig helt sikkert er det værd.


Skriv en anmeldelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha og Googles privatlivspolitik og vilkår gælder.

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv