Copenhagen Fibers

Fiber Bowl

Glæd dig til at få denne sofistikerede garnskål i hænderne. Garnskålen tilføjer en snert af nordisk design til ethvert håndarbejdshjørne. Den ser dog ikke blot flot ud, skålen er også meget funktionel. Med sin minimalistiske udformning og sin høje vægt (knap 1200 g) sørger skålen for, at både din garnnøgle og skålen forbliver på sin plads. Vi har lagt meget vægt på, at hver skål har fået sin egen individuelle finish, dvs. hver skål er helt sin egen med sit helt eget udtryk.

Placér garnnøglet i skålen, træk tråden igennem det dertil lavede hul, læg låget på og hiv forsigtigt i tråden, når du skal have mere garn. 

Materiale: Gennemfarvet keramik
Mål: ca. 17 x 17 x 18 (højde) cm


Om vores keramikserie 

Keramikserien er produceret af en familievirksomhed i en lille bjergby i Xiamen provinsen. Keramikken er håndlavet, hvilket giver beholderne ekstra meget charme. Små variationer i overfladen og formen er en naturlig og charmerende del af produktionen. Hvert styk har fået sit helt eget udtryk. Hver og én beholder er et unika - ikke to er ens. 

Klare linjer, stilrenhed, tidsløst nordisk design - det er nøgleordene for serien.

Serien består af en række smarte mindre og større krukker og vaser til opbevaring af dine redskaber; alt fra større strikkepinde til de helt små maskemarkører kan finde plads i de forskellige skåle.

Keramikken er eksklusivt rå og gennemfarvet. Ydersiden har et flot mat finish, hvilket giver de forskellige skåle og vaser et underspillet og meget elegant udtryk. Indersiden derimod er glaseret i en nedtonet gennemsigtig finish, som får den til at skinne.

Giv dit håndarbejdshjørne sin helt egen personlighed med et strejf af nordisk design med vores stilrene keramikserie.


Der er ingen anmeldelser for produktet.                    

Skriv en anmeldelse

Relaterede produkter

Andre kunder købte

Produktet blev lagt i kurven!
Se indkøbskurv